Lauda: "Να συνεχίσει ο Μ. Schumacher"

Στο πλευρό του Michael Schumacher τάχθηκε ο Niki Lauda αναφορικά με το θέμα της αποχώρησης του Γερμανού, που έχει προκύψει από την άσχημη χρονιά που διανύει.

Lauda: "Να συνεχίσει ο Μ. Schumacher"
Στο πλευρό του Michael Schumacher τάχθηκε ο Niki Lauda αναφορικά με το θέμα της αποχώρησης του Γερμανού, που έχει προκύψει από την άσχημη χρονιά που διανύει. " Εντάξει, είχε μία άσχημη σεζόν, αλλά ο καθένας που γνωρίζει κάτι για τη Formula 1, μπορεί να κατανοήσει ότι η απόδοσή του μειώθηκε αναλόγως με την απόδοση της ομάδας του", τόνισε ο Αυστριακός.

Ο 56χρονος πρώην πιλότος της Ferrari δείχνει εμπιστοσύνη στον κατά είκοσι χρόνια νεότερο Schumacher, προσθέτοντας στη συνέντευξη του στην αγγλική εφημερίδα "Guardian": " Είναι ακόμα πιο παθιασμένος από παλιά και θα βελτιωθεί ώστε να ανακάμψει από την άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκεται".

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής είχε αποσυρθεί… δύο φορές από τον χώρο, μία το 1979, αλλά το 1982 επέστρεψε για να τρέξει για τα επόμενα τρία χρόνια. "Τελικώς αποχώρησα το 1985 επειδή ανησυχούσα μήπως τραυματιστώ. Όταν έρθει η στιγμή να αποχωρήσει ο Michael, τότε θα τον γνωρίζει", κατέληξε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK