Το LIVE Chat με τον Πάνο Σεϊτανίδη

Ο Πάνος Σεϊτανίδης συνομίλησε με τους αναγνώστες του Contra.gr για το grand prix του Όστιν, τη μάχη του τίτλου και όλες τις τελευταίες εξελίξεις στη Formula 1. Διαβάστε όλο το διάλογο.

Το LIVE Chat με τον Πάνο Σεϊτανίδη

ΤΟ LIVE CHAT

21:02
Καλησπέρα στην παρέα! Άλλο ένα GP πέρασε στην ιστορία, άλλη μία δίωρη συζήτηση αρχίζει!
21:05
Όπως πάντα, τα σχόλια και οι τοποθετήσεις σας θα εμφανίζονται με χρονική σειρά και όταν έρχεται η ώρα να απαντηθούν! Την υπομονή σας λοιπόν! Πάμε!
21:06
McLaren21 : Καλησπέρα Πάνο. Σβηστά οι Mercedes αν και ευνοήθηκε πολύ ο Nico από το VSC. Θεωρείς πες διαφορετικά είχε καλές πιθανότητες ο RIC για 2ος;
21:06
McLaren21 : Η εμφάνιση του Alonso και ο τρόπος που το πανηγύρισε μια ακόμα απάντηση για την κατάστασή του αλλά και τα κίνητρα που έχει.
21:08
Σε καταλληλότερο σημείο δεν θα μπορούσε να έρθει το VSC. Αν και θεωρώ πως εύκολα ή δύσκολα, πάλι δεύτερος θα ήταν στο τέλος. Αλλά για Lewis, όντως... σβηστή νίκη. Όσο για τον Alonso, κάτσε να είναι πιο ανταγωνιστική η McLaren του χρονου και θα δουν πολλοί τι κίνητρα έχει!
21:08
john : σε ποιον θα πονταρες για τον τιτλο?
21:09
Όλη τη σεζόν, ακόμα και στο -43, πόνταρα στον Lewis. Αλλά η αλήθεια είναι πως ο Rosberg έχει κάνει υπέρβαση προσωπική φέτος. Τώρα... απλά δεν θα ποντάρω πια. Πιο κοντά ο Γερμανός αλλά... αλλά...
21:09
Γιωργος απο Συρο! : Απο τον χθεσινο αγωνα ο Nando ξεχωρισε! Εχει οντως βελτιωθει η Mclaren η ο Ισπανος "επισκιαζει" τα προβληματα; Τι πιστευετε;
21:10
Καλησπέρα Γιώργο! Προφανώς ο Alonso είναι μανούλα στο να ξεζουμίζει μονοθέσια με... ταβάνι. Αλλά όπως δεν ήταν αντιπροσωπευτικά τα χάλια της Σουζούκα, δεν είναι ούτε η εμφάνιση στο Ώστιν. Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.
21:10
μητσος : Καλησπερα Πανο! Μια απ'τα ιδια και ο χθεσινος αγωνας! Σχετικα με τη Φερραρι, τι θα γινει? Εχει να δει βαθρο απο τη Μονζα! Τι εγινε λαθος χτες?
21:12
Το θέμα είναι πως δεν χρειάζεται λάθος για να μείνει εκτός βάθρου η Ferrari. Αρκεί να τερματίσουν 3 από τις 4 Mercedes-Red Bull. Οι ταύροι τους έχουν προσπεράσει εμφανώς πια τους Ιταλούς. Πρώτη φορά από το 2009 που ο Vettel έχει μόνο 1 βάθρο σε 10 αγώνες!
21:13
Marcelo : Pano pisteueis pws eprepe na do8ei poinh ston Alonso gia x8es me twn massa?
21:14
Εγώ δεν θα έδινα. Όπως δεν θα έδινε και στο Rosberg-Kimi στο προηγούμενο GP. Αλλά να που διαφορετικοί αγωνοδίκες βλέπουν διαφορετικά το παρόμοιο στιλ επίθεσης. Οι μεν με τη σφυρίχτρα στο στόμα, οι δε αφήνουν το ματσάκι να κυλήσει...
21:14
Γεωργια : Kαλησπερα σ'ολη την παρεα!Να πω την αληθεια θεωρω πως το προηγουμενο σ/κ ειχε περισσοτερο ενδιαφερον κι ας μην ειχε F1..!Παμε στα δικα μας..στην Ferrari
21:14
Γεωργια : στν Ferrari παρολου π δν ειμασταν δυνατοι στς κατατακτηριες στν αγωνα ειχαμε καλο ρυθμο αλα μεχρι εκει...
21:14
Γεωργια : Πολυ κριμα για τον Κιμι το συμβαν που ειχε στο πιτ στοπ(το καναμε παλι το θαυμα μας)..Ερωτηση τωρα,
21:14
Γεωργια : .ο Ιceman θα εχει ποινη επειδη τον αφησαν να φυγει με το αεροκλειδο πανω στον τροχο
21:14
Γεωργια : η επειδη πηγε αργοτερα με την οπισθεν?Η θα χουμε ποινες και για τα 2?
21:15
Γεωργια : Επισης για 1 στιγμη νομιζα πως ο Κιμι θα χτυπαγε τν καμεραμαν που τον ακολουθαγε μετα την εγκαταληψη του...τ βλεμα''Just leave me alone..''τν τομαξε νομιζω..:P
21:16
Πήρε φόρα η Γεωργία! Ένα ένα!
21:18
Είναι αυτό που είπα πριν. Πλέον η Ferrari χρειάζεται βοήθεια για να περάσει και τη Red Bull. Έμεινε σαφώς πίσω. όσο για τον Kimi, πήρε πρόστιμο η ομάδα για unsafe release. Για την όπισθεν δεν πήρε ποινή γιατί... δεν έβαλε όπισθεν, απλά το άφησε και τσούλησε! Θεούλης!
21:18
Dionisis 13 : Pano pou pisteueis 8a ftasei h mclaren tou xronou?
21:19
Στη διεκδίκηση βάθρων. Αυτό λέει η λογική.
21:19
Γιάννης : Καλησπέρα Πάνο. Τι έχουμε να περιμένουμε από τη Manor του Τομπάζη;
21:20
Καλησπέρα Γιάννη. Ξέρεις, άσχετα με την ικανότητα του Νικόλα, πρέπει να έχουμε κατά νου και τους περιορισμένους πόρους σε μία ομάδα όπως η Manor. Αρα... μικρό το καλάθι που κρατώ!
21:20
ΦΊΛΙΠΠΟΣ ΡΟΔΟΣ : Τάκη καλησπερα.Πιστεύεις ότι ο Ροσπεργκ μόνο με την βοήθεια του Virtual SC θα επαιρνε την 2η θέση ή υπήρχε 2η ευκαιρία στο τέλος με άλλη γόμα (super soft)
21:21
Καλησπέρα στην όμορφη Ρόδο! Χρόνια έχω να έρθω! Πάμε στα δικά μας. Όχι νομίζω πως θα μπορούσε να επιτεθεί. Βέβαια θα έβαζε τη μαλακή γόμα στο τελευταίο stint, αυτό ήταν το πλάνο και θα έπαιζε επίθεση. Λογικά θα περνούσε αλλά σίγουρα δεν θα έπαιρνε περιττό ρίσκο. Καλύτερα τρίτος από DNF.
21:21
ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΠΟ ΛΙ ΒΑΔΕΙΑ : ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑς ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΕΡΝΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΕΧΩ Κ ΤΟΝ ΦΕΤΕΛ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΛΕΕΙ Κ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ,,,
21:22
Δεν σταματάει ο Vettel, μην αγχώνεσαι! Όσο για την υπνηλία, διάβαζε το live μας εδώ, με εικόνα και ήχο sky sports. Θα ξανανιώσεις!
21:22
Ραφαηλ : Καλησπερα Πανο.Στην μαχη του τιτλου o ROS με νικη στο Μεξικο και μια δευτερη στην Βραζιλια περνει τον τιλο πιστευω οτι το πρωταθλημα θα κριθει πριν το Abu Dhabi
21:23
Δεν θα σου πω κατηγορηματικά όχι αν και πιστεύω πως θα πάει σε safe mode από εδώ και πέρα. Απλά θα ακολουθεί τον Lewis, ελπίζοντας να μην έχει ατυχίες.
21:23
Κώστας : Ρε Πανο θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβεις ότι ένα μονοθέσιο 30+ sec μπροστά από τον επόμενο πάει για αλλαγή σε μαλακά 3 γύρους πριν το τέλος για Best Lap?
21:25
Ωχ, για ποιον βαράει η καμπάνα; Μιας και το ανέφερες, δεν θα μου φαινόταν άσχημο να δίνει 1 βαθμό ο ταχύτερος γύρος.
21:25
Μπάρμπας : Πανο Καλησπέρα! Αν το πάρει φετος και του χρόνου ο Ροσμπεργκ, σου φαίνεται πιθανή μια ατυπη τραμπα Φετελ-Χαμιλτον σε 2 χρονια;
21:25
Μπάρμπας : Επίσης για το vlog της Μαλαισίας, παω στοίχημα ότι Ανετα έπινες από το παππουτσι, απλα έβαλες την γεύση Ρεντ Μπουλ που απεχθάνεσαι!
21:28
Η αλήθεια είναι πως πίνω πολύ Red Bull ενώ αντίθετα, δεν πίνω σχεδόν ποτέ αλκοόλ. Και από το δικό μου το παπούτσι, θα σε απογοητεύσω αλλά δεν θα πιω. Χρειάζομαι δέλεαρ αν με καταλαβαίνεις! Στα σοβαρά τώρα... εδώ προσπαθούμε να χωνέψουμε πως ένας οδηγός επιπέδου Rosberg θα πάρει τίτλο, εσύ θες να πάρει και δύο σερί; Α πα πα! Αλλά ακόμα κι αν συμβεί αυτό, νομίζω πως ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του, θα είναι ο προηγούμενος. Επιστροφή στη McLaren δηλαδή.
21:28
john : μηπως η φεραρι επρεπε να φερει εναν νεο πιο φιλοδοξο οδηγο πχ sainz γιατι ο φετελ εχει εφησυχασθει και ο ραικονεν κανει καλυτερους αγωνες πλεον
21:29
Νομίζω δεν τίθεται θέμα εφησυχασμού. Αντίθετα απ' όσο τον ξέρω, νιώθω πως έχει σκυλιάσει. Αλλά δεν μπορούν να κάνουν και πολλά οι οδηγοί με αυτό το πακέτο. Ναι, η χρονιά του δεν πάει καλά αλλά επιμένω πως αν η Ferrari θα επιστρέψει σύντομα στην κορυφή, θα το κάνει μόνο μαζί του.
21:30
Χρηστος : Ως ποτε ποια αυτη η κατασταση; Μετα την πρωτη στροφη, ξερεις και τον νικητη..; Βλεπω φορμουλες απο κουνια ασταματητα και πλεον με παιρνει ο υπνος καπου στα μισα
21:31
Θα απαντούσα πως έτσι λέγαμε και στη Μαλαισία και θυμήσου τι έγινε αλλά εντάξει, το φαινόμενο είναι γενικό. Η κυριαρχία της Mercedes μας έχει γονατίσει όλους. Ελπίζω να σταματήσει αυτό το φαινόμενο, κυριαρχίας, στο τέλος αυτής της σεζόν. Ας το πάρουν και το 2017, να ιδρώσουν όμως λίγο τη φανέλα...
21:32
manolis p. : που είναι οι χρυσές εποχές που στα πιτ στοπ έβαζαν και καύσιμο ,τότε γίνονταν μαχες τωρα τίποτα ....τίποτα το αναπάντεχο ,μόνο να παραδωσει πνευμα ο κινητηρας
21:33
Μανώλη οι ανεφοδιασμοί σταμάτησαν γιατί οδηγούσαν σε ανιαρές στρατηγικές. Δεν είναι αυτή η λύση. Η λύση είναι να υπάρχει ελεύθερία! Να πιέζουν όσο θέλουν, χωρίς να κάνουν οικονομία σε καύσιμα και ελαστικά!
21:33
Κουτρουμπης : Καλησπέρα Σειταν! Πιστεύεις ότι ο Βερλαιν θα ειναι ο αντικαταστάτης του Χουλκενμμπεργκ στην Φορσ Ιντια;
21:34
Δεν είσαι στη Βέροια εσύ;
Καλησπέρα φίλε μου. Έχει αρκετές πιθανότητες αλλά νομίζω πως είναι πιο μπροστά στη λίστα οι Ocon και Nasr. Ότι πει η Mercedes!
21:34
Ilias : Πανό καλησπέρα,υπάρχει ενδεχόμενο να δουμε Κριστιάν Χορνερ στην Ferrari λόγω Φέτελ;Μπας κ παρει τα πανω της...
21:36
Καλησπέρα Ηλία! Ενδιαφέρουσα η τοποθέτησή σου. Έχει πολύ καιρό να ακουστεί κάτι κι αυτό γιατί όλοι στη Red Bull έχουν πρόσφατα υπογράψει πολευτή συμβόλαια. Δεν τον βλέπω να φεύγει άμεσα. Αλλά μου δίνεις την ευκαιρία να πω κάτι. Ο Schumacher έκανε τη Ferrari πρωταθλήτρια στην 5η του χρονιά στην ομάδα αλλά έχοντας μαζί του δικούς του ανθρώπους (Brawn κτλ). Ο Vettel πήγε μόνος του...
21:36
ΓΙΑΝΝΗΣ-FERRARIKOS : Καλησπερα Πανο.Καλα για εμας δεν λεω τιποτα,βαρεθηκα..Βλεπω τις RED BULL του χρονου μεχρι και πρωτες!!!Ο Hulkenberg πως πηγε στους Γαλλους που ψαχνοντε ακομα??
21:38
Καλησπέρα Γιάννη. Δεν αποκλείεται. Η RB12 είναι το καλύτερο μάλλον μονοθέσιο, ο Newey και η παρέα του ξέρουν καλά να εκμεταλλεύονται αλλαγές στους κανονισμούς, η Renault θα βελτιώσει κι άλλο τη μονάδα ισχύος, γιατί όχι λοιπόν; Όσο για Hulkenberg, πήγε με ορίζοντα... 2018. Ήταν η μοναδική εργοστασιακή ομάδα που βρήκε θέση, ελπίζει στο θαύμα! 'Αλλωστε για τη Force India, η μάχη για την 4η θέση αποτελεί σίγουρα το ταβάνι.
21:38
μητσος : Ποσο ωραιο ειναι που ο Αλονσο μαζι με τον Κιμι(και τον Ροσσι στο Moto gp)περνανε δευτερη νιοτη! Ειναι ομως σωστο να περιμενουμε μονο απο αυτους να δινουν θεαμα?
21:40
Χρειάζονται οι προσωπικότητες, είναι απαραίτητοι οι θρύλοι αλλά σε όλα τα σπορ, υπάρχει και η νέα γενιά. Στην F1 έχουμε σπουδαία φουρνιά ταλέντων που ήρθε/έρχεται: Verstappen, Vandoorne, Ocon, Wehrlein κ.α. Ειδικά ο Mad Max, δεν μπορεί να έχεις παράπονο, θέαμα δίνει!
21:41
Γιωργος Περιστερι : Καλησπερα Πανο! Αναμένω vblog και μια "Rosbergια" και να παρει το 4ο ο Χάμιλτον. Φιλαθλος McLaren ειμαι αλλα δεν με πείθει ο Γερμανος....
21:42
Καλησπέρα πατρίδα! Ούτε εμένα, το έχω πει πολλάκις. Γέλασα πολύ με το "Rosbergια"....
Όσο για το VLOG, στο φούρνο είναι, αύριο θα το σερβίρω! Ήταν βαρετός αγώνας, προσπάθησα πολύ να τον... ζωντανέψω! Υπομονή!
21:42
NikosJB17 : Pou boro na vro tis erotiseis pou den apadithikan apo ti sigapouri kai meta?
21:44
Καλησπέρα Νίκο! Του προηγούμενο Grand Prix μπορείς να τις βρεις πατώντας εδώ. Στο πιο πίσω, είχα απαντήσει τα 2/3 ώσπου με μπλόκαρε το facebook για abuse και έμειναν μερικές αναπάντητες! Στείλε ξανά σήμερα αν έχεις κάτι γενικό, για να μη ψάχνεις!
21:44
Νικος : καλησπερα πανο γιατι για αλλη μια φορα τοσο ασχημα η φερραρι? τι πρεπει να αλλαξει για να φανει ανταγωνιστικη την επομενη σεζον και να φτασει σε καλο επιπεδο?
21:45
Καλησπέρα Νίκο! Είναι η ερώτηση που έχω δεχθεί όσο καμία φέτος! Και αυτή στην οποία τόσο εγώ όσο και η επιστήμη, σηκώνουμε τα χέρια ψηλά! Αυτό που χρειάζεται σίγουρα, είναι υπομονή και να μειωθεί η πίεση. Αλλά αυτό είναι ανέφικτο στο Μαρανέλο. Η Ferrari όλο κάνει σπασμωδικές κινήσεις και προσπαθεί να διορθώσει τα λάθη, με νέα λάθη.
21:45
Μπαρμπας : Πανο είπα υποθετικά αν.. Το ιδανικό θα ηταν να το πάρει ο Iceman!!!!
21:46
Ποιος δεν θα ήθελε να το πάρει ο Iceman; Ποιος; Είναι δυνατόν, Kimi Raikkonen και να έχει μόνο έναν τίτλο...;
21:46
ALE3HS KALLI8EA : PAno phsteuhs pws h epilogh ths mclaren ein swsth ? na afhsei dhladh (ston pagko) button kai na valei vendorne?
21:48
Αλέξη ο Vandoorne δεν θα καθόταν και το 2017 στον πάγκο. Θα έφευγε. Επειδή είναι οδηγός με σπουδαία προοπτική, έπρεπε να του δώσουν τιμόνι. Και από ποιον να το πάρουν; Από τον Alonso; Ποτέ των ποτών. Άρα φυσιολογική η εξέλιξη αν και στεναχωριέμαι που θα έχουμε F1 χωρίς Button του χρόνου...
21:48
Ραφαηλ : Πανο μια προβλεψει για Μεξικο και που περιμενεις τα Merc να τρακαρουν πολυ safe στο Austin πονταρω Βραζιλια πολυ ανυσηχος o Wolff μιλαγε για κατι ηφαιστεια.
21:49
Να το θέσω έτσι. Ήταν πολύ νωρίς για να την κάνει ο Rosberg αφού πάντα υπάρχει το ρίσκο να εγκαταλείψει μόνο ο ένας. Αλλά θεωρώ ΔΕΔΟΜΕΝΟ πως στη Βραζιλία θα τρακάρουν. Για να λήξει το έργο εκεί.
21:49
Sir Frank Williams : Καινουργιο μπλοκ κυλινδρων ,επαναστατικα νεα υλικα πχ κοβαλτιο,φρενηρης αναλογικα ρυθμος σε σπα,μοντσα,οστιν.Μηπως εχουν αδικηθει αρκετα οι Ιαπωνες ;
21:50
Sir Frank Williams ν2 : Απο τη Στιγμη που ο Σκαρμπορο εγραψε πως το ντεφισιτ της Χοντα σε ριαλ χρονο ειναι +0.3/30bhp μηπως τρωμε αγριο παραμυθι απο τη Μακλαρεν;
21:53
30 ίπποι σε σχέση με ποιον; Με τη Renault, τη Ferrari ή τη Mercedes; Γιατί με τη Mercedes αποκλείεται να είναι τόσο μικρό. Με καμία κυβέρνηση, ούτε καν αριστερή! Το γεγονός πως η Honda δεν εφοδιάζει άλλη ομάδα, είναι προφανώς δικό της μειονέκτημα αφού μπορεί να κρύβει αλήθειες όπως υποπτεύεσαι. Αλλά η απόδοση της MP4-31 σε σιρκουί τύπου Μονακό, φωνάζει πως το σασί είναι καλό. Αντίστοιχα, τα χάλια της Σουζούκα, πως το μοτεράκι τρεκλίζει. Σίγουρα το παλεύουν, σίγουρα έχουν καινοτομίες άλλωστε εξ αρχής είχαν άλλη φιλοσοφία στη διάταξη κτλ αλλά είναι ξεκάθαρο πως η Honda παραμένει 4η δύναμη.
21:53
μητσος : Δεν θα ηταν καλυτερο να βλεπουμε τους αγωνες της Αμερικης(ΗΠΑ,Μεξικο,Βραζιλια)το καλοκαιρι? Το πρωι στη θαλασσα και το βραδυ F1 με φετα καρπουζι στo χερι
21:54
Και τα σπόρια μοιρασμένα 50-50; Εγώ στα νιάτα μου Μήτσο άφηνα φίλους και γκόμενες να πηγαίνουν στην παραλία και καθόμουν να αποκοιμηθώ βλέποντας κάτι απελπιστικά GP Ουγγαρίας των late80s-early90s. Κάνε το ίδιο!
21:55
Paris : Καλησπερα Πανο! Σου εχω μια γενικοτερη ερωτηση: ποιος ειναι ο συναρπαστικοτερος αγωνας που εχεις δει ποτε (δικος μου hungarroring) ;
21:56
Είναι υπερβολικά γενική η ερώτηση. Εννοείς αγώνας σαν μάχες, εννοείς καλύτερη πίστα; Αν το πρώτο, φυσικά το φινάλε του 2008 στη Βραζιλία. Αν εννοείς το δεύτερο, εννοείται το Σπα.
21:56
daffy7 : seitan kalhspera kakh vradia gia mena oi kokkinoi tipota raikonen ti toy ekanan re file
21:56
daffy7 : alonso massa mou arese poly to patos tou o felippe den ksero an toy aresr
21:56
daffy7 : tou germanoy tou eyxomai olopsyxa na tou spasei o kinhthras
21:58
Σίγουρα βλέπεις καλά την οθόνη βρε daffy; Τόσο καπνογόνο που έπεσε χθες, τσουζουν τα μάτια! Αλλά τέλος καλό, όλα καλά εκεί. Στα δικά μας. Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες αυτά τα λάθη. Θυμάσαι Massa, Σιγκαπούρη 2008, που είχε φύγει με τη μάνικα; Για τα άλλα, σίγουρα δεν του άρεσε του Felipe και αν το βλέπεις για τον Γερμανό, να το παίξεις. Θα πληρώνει καλά!
21:58
manolis p. : ξέχασε ο αλόνσο να οδηγάει? ποτέ δεν τον συμπαθούσα ,αλλά τον θεωρώ πολύ καλύτερο και θεαματικότερο από τον χάμιλτον,γιατί χάνεται σιγά σιγά?
21:59
Είναι απλή η απάντηση Μανώλη. Έλα να τα στήσουμε. Εγώ με μία ωραία γυαλιστερή AMG, εσύ με ένα Civic του θείου Κώστα, με σπασμένο φανάρι και γρατζουνιές σε όλη τη δεξιά πλευρά. Θα χαθείς ή δεν θα χαθείς;
21:59
dimitris : Καλησπέρα Πάνο. Αν η Lindsey Vonn ήταν οδηγός, ποιος θα ήταν; :-p
22:01
Οκ, το βραβείο της πιο creepy ερώτησης στο Δημήτρη! Επειδή δεν την έχω παρακολουθήσει για να έχω άποψη για στιλ, για χαρακτήρα, για πάθος, θα πάω πάσο. Επειδή είναι και στην οικογένεια της Red Bull, ας πούμε ένα Sainz... (γιατί ούτε Riccia, ούτε Max, ούτε Kvyat) θα είναι.
22:01
ford45 : Καλησπέρα. Στο Q2 συμμετείχε κανείς με τη μέση γόμα? Και κάτι ακόμα: Ο Alonso είχε φρενάρει πάνω στον Μassa ή το αντίθετο?
22:01
ford45 : Τι έπαθε ο Verstappen?
22:02
Καλησπέρα! Όχι, οι Mercedes και ο Verstappen μόνο είχαν την μαλακή, οι υπόλοιποι την πολύ μαλακή. Όσο για τον Max, έμεινε από κιβώτιο.
22:02
Δημήτρης : Γειά σου Πάνο! Αφού ο Max Verstappen κέρδισε τον τίτλο "Driver of the Day" χθες σίγουρα μπορεί να πάρει και το πρωτάθλημα του χρόνου με κλειστά μάτια πλέον...
22:03
Γεια σου Δημήτρη! Μα συνήθως αυτόν τον παίρνει! Έχει fan club μεγάλο!
22:03
Στεργιος : Καλησπέρα Πάνο..Πιστεύεις πως του χρόνου θα μπορέσει να κλείσει η McLaren την διαφορά με τους τρεις πρώτους;
22:04
Καλησπέρα Στέργιο! Άρα θεωρείς πως θα περάσει τον 4ο και τον 5ο (αμφότεροι με κινητήρες Mercedes); Είναι μεγάλο το ερωτηματικό, πιστεύω πως θα είναι καλύτεροι αλλά σε επίπεδο διεκδίκησης βάθρου ενίοτε. Και υπό συνθήκες. Δεν πιστεύω πιο ψηλά.
22:04
θεοφιλος : Καλησπερα Πανο ποιός πιστεύεις θα είναι κυρίαρχος του χρόνου?
22:05
Ελπίζω κανένας Θεόφιλε! Όχι άλλη κυριαρχία! Δεν μπορώ άλλη κυριαρχία! Από το 2013 και μετά, κυριαρχίες έχουμε!
22:06
Πάρης : Καλησπερα Πανο! Πιο πολυ θα σου λειψει ο Button ή ο Μassa;
22:09
Καλησπέρα Πάρη! Ωραία ερώτηση! Button! Καλός ο Felipe αλλά προτιμώ τον Jenson και σαν οδηγό και σαν προσωπικότητα γενικότερα. Διαβάστε σχετικά αφιερώματα για JB εδώ και για FΜ εδώ. Αξίζουν.
22:10
Γεωργια : Τον πιτσιρικα τον ματιασανε...ενω ειχε εναν πολυ καλο αγωνα και μαχοτανε για την 3η θεση,τη μια παει για πιτ να αλλαξει λαστιχα αλλα κανενας δεν ηταν ετοιμος..
22:10
Γεωργια : ..(τελικα ποιος εφταιγε?ο Μαξ τους ειπε ερχομαι αλλα δεν ακουσαν η κατι αλλο εγινε,οπως τοτε στο Μονακο με Ρικιαρντο?)
22:10
Γεωργια : μετα τ κερασακι στν τουρτα εγκατελληψε κιολας(απο προβλημα στο κιβωτιο τελικα εμαθα)...
22:10
Γεωργια : Η ατακα του παντως''δεν ειμαι εδω για την 4η θεση..''ολα τα λεφτα μαζι με το πανηγυρικο team radio του Alonso(οταν περασε τον Σαινθ για την 5η θεση)!
22:10
Γεωργια : κ.Σειτανιδη συγνωμη κανονικα θα τα στελνα ολα μαζι αλλα δν μπορουσα επειδη εχει οριο λεξεων παλι..
22:12
Ήταν δικό του λάθος, νόμιζε πως τον φώναξαν για αλλαγή. Ενδεικτική της φιλοσοφίας του η ατάκα του... λέει πολλά.
22:12
Ραφαηλ : Πανο εαν Abu Dhadi o Ham θελει τον Ros απο τριτο και πισω τι πιστευς θα κανει θα κοψει ρυθμο για να κανει ενα τρενακι ή θα πει στην επαφη με οποιες συνεπειες;
22:13
Κάτσε να ειναι ανοιχτός μέχρι τότε ο τίτλος, μακριά πήγες!
22:14
μητσος : Χτες συμπληρωθηκαν και 5 χρονια απο το χαμο ενος υποσχομενου ταλεντου του Moto gp, του Marco Simoncelli.Απο οτι θυμαμαι την εβδομαδα μετα το θανατο του,
22:14
μητσος : στο Grand Prix της Ινδιας, το ειχατε αναφερει μαζι με τον θανατο του Dan Wheldon! Για να μην χαλασω και την διαθεση ολων, απο αυτα του ειχες δει, πιστευεις οτι
22:14
μητσος : θα εκανε τη διαφορα και θα αλλαζε το Moto gp?
22:18
Μήτσο δεν παρακολουθώ τόσο στενά το MotoGP για να έχω άποψη. Και δεν μου αρέσει να τοποθετουμαι σε πράγματα που δεν γνωρίζω. Σίγουρα είναι μεγάλη η απώλεια, όπως και του Wheldon που τον είχα γνωρίσει.
22:19
Ραφαηλ : Πανο μετα το τελος της σεζον θα συνεχισεις τα live chat η απο το 17 μετα θα ηταν ωραιω να κανεις και ενδιαμεσα
22:19
Θα δούμε Ραφαήλ. Ακόμα είναι νωρίς για να σου απαντήσω. Μακάρι.
22:19
Σπυριδούλα : Καλησπέρα Πάνο!Άλλο ένα βράδυ μας κρατάς συντροφιά κ μας δίνεις τη δυνατότητα να μιλήσουμε για f1,κάτι που σπάνια γίνεται στην Ελλάδα,σε ευχαριστούμε!
22:19
Σπυριδούλα : Η αγάπη για αυτό το σπορ φαίνεται κ από το ότι βγήκαμε 1οι κ 7οι στο f1schools,δείχνει πιστεύω ότι κπ ταλέντο διαθέτουμε ως χώρα σε αυτό τον τομέα,
22:19
Σπυριδούλα : μακάρι να αξιοποιηθεί όπως πρέπει (από τη ν Ελλάδα αμφιβάλλω).Έστω αυτά τα παιδιά κ όσα αγαπούν τον μηχανοκίνητο αθλητισμό να πετυχουν σε μεγάλες ομάδες
22:20
Σπυριδούλα : Υ.Γ Πάλι τα μέσα,πλην ελαχίστων εξαιρέσεων,ασχολήθηκαν αμυδρά με αυτό το θέμα,είναι πραγματικά λυπηρό
22:22
Καλησπέρα Σπυριδούλα. Και εσείς το ίδιο! Το ευχαριστώ στην 24 Media και το Contra που μας δίνουν τη δυνατότητα αυτής της επικοινωνίας. Πράγματι ήταν μεγάλη η επιτυχία στο F1 In Schools και πολύ περήφανη στιγμή αφού από την πρώτη χρονιά του στην Ελλάδα, εμπλέκομαι στη διοργάνωση, καθαρά από αγάπη για αυτό που κάνουμε. Μακάρι αυτός ο διαγωνισμός να βοηθήσει πολλά παιδιά και είμαι σίγουρος πως θα το κάνει!
22:22
Νικος : Για ποιον λογο πιστευεις οτι εχει χαθει ο ανταγωνισμος? Κυριως στο πρωταθλημα κατασκευαστων.
22:23
Επειδή πάγωσαν οι κανονισμοί και δεν υπήρχε η δυνατότητα να μειωθούν οι διαφορές. Τόσο απλό και τόσο τραγικό...
22:23
Νικήτας : Καλησπέρα Πάνο, μια "περίεργη" ερώτηση: Ποια ομάδα θεωρείς ότι έχει το δίδυμο οδηγών που έχουν μεταξύ τους μεγαλύτερη διαφορά ποιότητας;
22:24
Ωραία ερώτηση! Δύσκολη απάντηση! Grosjean-Gutierrez ή Magnussen-Palmer.
22:24
Νικήτας : το VSC είναι λίγο εκνευριστικό.Πότε καθιερώθηκε;Μετά το δυστύχημα του Μπιανκί; Πρέπει να βρούνε τρόπο να απομακρύνουν το αμάξι χωρίς να επηρεάζει τον αγώνα
22:25
Κλέβει αυτό το ενδεχόμενο ανατροπής. Ναι, είναι μέτρο ασφαλείας που προέκυψε μετά το δυστύχημα του Bianchi.
22:25
Γιωργος mclaren : Πανο καλησπερα! Του χρονου λοιπον θα εχουμε στην mclaren τον Alonso και ενα rookie με περγαμηνες με την ομαδα να λεει οτι θα εχει γρηγορο μονοθεσιο. Μαλλον θα
22:25
Γιωργος mclaren : Το παρει στο τελος o iceman!!! Ενω ακουγεται για την ομαδα ο Ross Brawn στη θεση του Dennis. Τι λες για αυτο;;;
22:27
Ο Brawn θα είναι πολύτιμος σε όποια ομάδα κι αν βρεθεί. Σε οποιονδηποτε ρόλο. Αλλά δεν ξέρω πόσο εφικτό είναι αυτό το σενάριο. Όσο για το 2017 της McLaren, things can only get better...
22:27
Paris : Sorry! Εννοουσα απο αποψη μαχων. Στο hungarroring ξεχασα να βαλω χρονολογια 2006 η πρωτη νικη του jenson
22:28
2008 Βραζιλία, 2010 Άμπου Ντάμπι αν και χωρίς μάχη, 2011 Καναδάς, οι 2 χρονιές με Alonso-Schumi στην Ίμολα και και και...
22:28
Αντώνης : Καλησπέρα Πάνο. Θα ήθελα να σε ρωτήσω τη γνώμη σου για τον πρωταθλητή (Χάμιλτον ή Ρόσμπεργκ) και αν υπάρχει πρόβλημα μεταξύ Hamilton και Mercedes. Καλό βράδυ!
22:29
Καλησπέρα Αντώνη. Πρόβλημα δεν νομίζω πως υπάρχει, το εξασφαλίζει άλλωστε αυτό η παρουσία του Lauda που είναι ο άνθρωπος του Lewis εκεί μέσα. Όσο για προγνωστικά, πλέον δεν είναι στο χέρι του Hamlton... όποιος εκ των δύο έχει DNF, το έχασε το πρωτάθλημα.
22:29
Χαρης : Καλησπέρα Πάνο! Σε τι θέσεις βλέπεις στο επόμενο πρωτάθλημα τους Alonso και Verstappen?
22:30
Καλησπέρα! Εξαρτάται από το τι θα κάνουν οι ομάδες τους. Αναμένω η Red Bull να διεκδικέί νίκες ενώ η McLaren να είναι πλέον πιο συστηματικά στο Top5.
22:30
Petros Giannidis-Μηχανικος Παν.Πατρων : Εαν δεν ειχε ο κινητηρας Χοντα υψηλες επιδοσεις δεν θα εκανε ταχυτερο γυρο στη μοντσα ουτε με θεικη βοηθεια.ποσω μαλλον με νεα γομα.Το σασι χωλαινει πανω απο 1.
22:32
Πέτρο σε μία εποχή που μετά τα 2/3 του αγώνα οι 20 στους 22 οδηγούς κάνουν κρουαζιέρα για να προφυλάξουν τα ελαστικά τους, νομίζω πως με φρέσκο μαλακό σετ είναι πολύ εύκολο να κάνεις ταχύτερο γύρο. Ρίξε μία ματιά γενικά στους φετινούς ταχύτερους γύρους και θα καταλάβεις τι εννοώ. Η μονάδα ισχύος της Honda είναι τέταρτη σε σειρά δυναμικότητας. Αυτό δεν νομίζω πως μπορεί να αμφισβητηθεί από κάποιον.
22:32
Παναγιώτης : Πάνο καλησπέρα, σε παρακολουθώ απο τις μέρες του Drive. Με τη Ferrari τι βλέπεις να γίνεται το 2017? Θα υπάρξουν αλλαγές?
22:34
Καλησπέρα Παναγιώτη! Ωραίες μέρες εκείνες! Σε ευχαριστώ που παρακολουθείς λοιπόν... όσο για τη Ferrari, άλλαξε πρόσφατα πολλά στην τεχνική ομάδα, αν δεν ξελογιάσει κάποιο μεγάλο όνομα δεν βλέπω να αλλάζει κάτι άλλο. Αλλά και να πείσει πχ τον Paddy Lowe να πάει, δεν θα μπορεί να αλλάξει στρατόπεδο από τη μία μέρα στην άλλη. Τα συμβόλαια έχουν σχετικούς όρους τουλάχιστον 6μηνης αποχής.
22:34
Gmat7 : Μήπως στη φερραρι να αποσυρθούν για 1-2 χρόνια να κάνουν γενική ανασύνταξη χωρίς το άγχος των αγώνων και να επιστρέψουν;
22:34
F1 χωρίς Ferrari όμως γίνεται;
22:34
Αποστολος : Για άλλη 1 φορά ξαναλεω ποσό συματικος είναι ο Alonso στό άθλημα. Αγαπαω τιν F1 αλλα Χωρίς αυτόν δεν νομιζω να εβλεπα τιν συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Αφιερωμα.
22:35
Για άλλη μία φορά συμφωνώ, για άλλη μία φορά το υπόσχομαι με την πρώτη αφορμή.
22:35
Petros Giannidis-Μηχανικος Παν.Πατρων 2 : Ο νιουι δηλωσε πως ο κινητηρας ειναι περιπου το 25% ενος πακετου.Οντως η Χοντα σα μοναδα ειναι 30hp μακρια απο τη φεραρι και θα φανει το 2017(ως εξελιξη τ 16)
22:35
Petros Giannidis-Μηχανικος Παν.Πατρων 3 : Ο τζειμς αλεν επι 2 χρονια κατακεραυνωνει το μηδενικο τροπο λειτουργειας της Μακλαρεν,τυχαιο ;Ας ειμαστε πιο ρεαλιστες.
22:38
Σόρι δεν είχα δει πως είχες και συνέχειες Πέτρο. Να συμφωνήσουμε πως διαφωνούμε; Δεν έχω σκοπό να σε πείσω για κάτι αλλά ούτε πρόκειται και να πειστώ σχετικά. Απλά μερικές φορές υπάρχουν περισσότερα σε μία εικόνα απ' όσα βλέπει το μάτι. Για παράδειγμα, ξέρεις τα τελευταία 2-3 χρόνια πόσες εκδηλώσεις της McLaren έχει παρουσίασει ο Allen; Καμία. Για να σε πονηρέψω και λίγο. Είμαι απόλυτα ρεαλιστής και αν η μονάδα ισχύος δεν ήταν ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ στις ισορροπίες δυνάμεων, η F1 δεν θα ήταν όπως είναι τα τελευταία χρόνια.
22:38
αρσενης : Πανο καλησπερα,συγχαρητηρια για την προσπαθεια.πιστευεις ο αλο θα ανανεωσει με mclaren;;ειδαν συζητησεις με dennis κ capito στην ιαπωνια.αγαπαμε αλονσο!!!!!
22:39
Καλησπέρα Αρσένη! Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Πιστεύω πως θα περιμένει να δει πως πάει το 2017 και μετά ναι, θα ανανεώσει. Άλλωστε έχοντας φάει ήδη 2 χρόνια στα τάρταρα, θα φύγει πάνω που θα υπάρχει η ευκαιρία ανάκαμψης;
22:39
f1geo : Εγω ηθελα απλα να μην εσπαγε ο κινιτηρας του χαμιλτον στη Μαλαισια.Ο χαμιλτον το αξιζει διοτι αν ειχε τις ατυχιες ο ροζμπεργκ στα qualifies και τοσο νωρις στο
22:39
f1geo : Οριο δε θα καταφερνε να το γυρισει οπως το γυρισε ο lewis και θα χαμε πρωταθλητη απο το καλοκαιρι.και υποψιν πηρε ποινες σε αυστρια -γεμανια-μαλαισια για το
22:40
f1geo : Ιδιο πραγμα χωρις να του κοστισουν βαθμους.
22:40
f1geo : Ακομα και vsc τον παει αλλα ειδαμε χωρις ατυχιες και οι δυο ποια ειναι η πραγματικη τους φιαφορα σαν οδηγοι.Τι λες Πανο?
22:41
Και η τύχη/ατυχία, στο παιχνίδι είναι όμως! Έχω τονίσει πολλάκις πως θεωρώ καλύτερο οδηγό τον Lewis αλλά θα παραδεχθώ πως ίσως φέτος να το αξίζει περισσότερο ο Nico.
22:41
Αλκιβιάδης : Καλησπέρα Μεγαλε Πάνο. Ποιος ήταν ο οδηγός της ημέρας κατά την γνώμη σου ;
22:42
Ωωωωω ωραία εισαγωγή! Οδηγός της ημέρας; Button! Από 19ος, 9ος!
22:42
Γιώργος : Πανό Τελικά τι έπαθε ο raikonnen ?
22:42
Ξεκίνησε από το pit box ενώ το αερόκλειδο ήταν ακόμα στον τροχό! Και τον σταμάτησαν για λόγους ασφαλείας.
22:42
Νικήτας : Ο Ροζμπεργκ τον έχει στα χέρια του τον τίτλο αν αποφύγει τις επαφές στην εκκίνηση.Του αρκούν 2 δεύτερες θέσεις και μια τρίτη.Νομίζω μπορεί να τις πάρει άνετα...
22:43
Συμφωνώ. Αν είναι έξυπνος, θα είναι απλά θεατής. Έχει το μονοθέσιο που θα τον τοποθετεί με άνεση στις θέσεις που θέλει.
22:43
John : Καλησπερα και απο μενα οι αλλαγες για του χρονιυ εχουν κλειδωσει;;η λογω νεου ιδιοκτητη στη φορμουλα μπορει να αποφασισουν για περισσοτερες για ανταγωνισμο;;
22:44
Καλησπέρα Γιάννη. Ναι, προ πολλού. Άλλωστε η FOM δεν έχει καμία σχέση με τους τεχνικούς κανονισμούς άρα δεν θα μπορούσαν να αλλάξουν κάτι.
22:44
Giorgos22 : Ο αριβαμπενε ειναι υπ ατμον και ο ντενις επισης,πιστευεις οτι καποιος απο τους δυο ισως αποχωρησει?
22:44
Ο Dennis. Σύντομα.
22:45
manolis p. : υπάρχει περίπτωση να φτιάξει ανταγωνιστικό κινητήρα για Φ1 κάποια άλλη εταιρεία ,εκτός των ήδη υπαρχόντων?
22:45
Όχι στο βραχυπρόθεσμο μέλλον.
22:45
αγαμεμνωνας : τι διαφορες θα υπαρχουνε απο του χρονου σε σχεση με τωρα γιατι δεν εχω καταλαβει?
22:45
osalonikios : Πάνο μπορείς να πεις τις αλλαγές των κανονισμών για του χρόνου;
22:46
Πολύ σύντομη περίληψη γιατί έχουμε 13 λεπτά ακόμα και ένα σωρό ερωτήσεις να περιμένουν. Φαρδύτερα μονοθέσια, μεγαλύτερα ελαστικά, περισσότερη ελευθερία στην εξέλιξη των μονάδων ισχύος.
22:46
Latvala : Φοβιτσιαρουλη τον εκοψα τον Ροσμπεργκ.Ετσι δεν το παιρνεις Νικο. Αν ομως σε εναν αγωνα απο τους τρεις δεν εκκινησει καλα ο Ham...
22:47
Latvala : Εφιαλτης για την Ferrari.Οσο για την Mclaren και μαχες του χρονου για βαθρα με ολο το θαρρος μη φατε εχει γλαρο.RB,MER και FERR θα ειναι τριαδα και βλεπουμε...
22:48
Κι όμως, νομίζω πως εδώ που φτάσαμε, μόνο έτσι θα το πάρει. Θα πάει με ίδιο μοτίβο και στο Μεξικό και στη Βραζιλία θα χτυπήσουν στην πρώτη στροφή. Πως σου φαίνεται; Όσο για του χρόνου, ναι, αυτοί οι τρεις θα είναι. Και αν...
22:48
Νικος Τζαντζαρης -Δρ.Καρδιοχειρουργικης /Portland : Ο Τζειμς Αλεν κανει καθε χρονο διακοπες με το Ρον Ντενις .Ειναι παιδικοι φιλοι.Αυτα για τους πονηρους.Υπαρχουν λογοι υγειας εξυπνακηδες.Βλεπε ηπαρ-Ρ.Ντενις
22:49
Η ουσία είναι πως τα βρετανικά ΜΜΕ της F1, δεν διαφέρουν από όλα τα ΜΜΕ όλων των αθλημάτων παγκοσμίως. Πάντα υπάρχουν φιλίες, πάντα υπάρχουν συμφέροντα, πάντα πρέπει να ερμηνεύεις λεγόμενα αντί απλά να τα ακούς.
22:50
ΦΊΛΙΠΠΟΣ ΡΟΔΟΣ : Πάνο γεια σου.Ηθελα να σε ρωτήσω εαν ο Χάμιλτον θα χρειαστεί άλλη μονάδα ισχύος.Θα τα καταφέρει με τους μεταχειρισμενους κινητήρες δίχως να φάει ποινή.
22:50
ΦΊΛΙΠΠΟΣ ΡΟΔΟΣ : Πάνο τι σημαίνει DNF
22:50
Did Not Finish=δεν τερμάτισε.
Έχει νομίζω έναν που έχει χρησιμοποιηθεί ελάχιστα και έναν που χρησιμοποιεί κανονικά. Λογικά δεν θα έχει πρόβλημα.
22:51
STEFOS : Αν και mclaren κάνεις δεν λέει για το τι μπορεί να κάνει η ΡΕΝΟ του χρόνου!!!! Την περιμένω πολύ πιο δυνατή
22:51
Εγώ όχι και τόσο Στέφο. Δεν υπάρχουν χρήματα... εργοστασιακή μεν η συμμετοχή, loow budget δε...
22:51
αγαμεμνωνας : Αν μπορεις να απαντας πιο γρηγορα αν θελεις γιατι τσαντιζομε
22:52
Ηρεμία. Relax. Ευξία.
22:52
Super Aguri : Καλησπέρα πανο. Ειμαι έξω σημερα και δεν ειμαι για πολλά! Τι γίνεται σε περίπτωση οπως του αλονσο που ειναι γύρο πισω και πέφτει καρό σημαία για χαμ;
22:53
Α το χοντραίνεις εσύ! Νομίζω πως οι μεταξύ τους σχέσεις είναι μια χαρά πια. Καλή διασκέδαση εκεί που είσαι!
22:53
Σάκης : Γεια ου Πάνο.Δν μπορω να καταλάβω γτ ο Nico δεν ειναι top οδηγός...μια χαρα σταθερος ειναι χτυπάει poles ειναι γρήγορος στους αγωνες
22:54
Φέτος είναι στην καλύτερη σεζόν του. Μέχρι προτινος έχει πολλάκις δείξει πως υπό πίεση λυγίζει. Τον θεωρώ πολύ καλό αλλά ένα κλικ κατω από Lewis/Alonso/Vettel πχ.
22:54
George : Πανο πως σου φαίνεται οι τραμπες ? Vetel Πίσω στην RB Verstappen Ferrari Alonso Mercedes Hamilton McLaren
22:54
George : Πανο Βλέπεις η κυριαρχία της Mercedes να σπάει του χρόνου ?
22:55
Δεν είναι τόσο εύκολο Γιώργο. Δεν πρόκειται να χάσει το δρόμο της, το θέμα είναι να μπορούν οι άλλοι να την κοντράρουν. Δεν ξέρω, θα δούμε. Όσο για τις τράμπες, άλλαξες όλο το σύμπαν εσύ! Πιο πιθανό από όλα βλέπω το Hamilton-McLaren (κάποια στιγμή)
22:56
Duffy : Καλησπέρα κ. Σεϊτανιδη. Πόσο πιθανό είναι να φύγει ο Dennis κ αν φύγει ποιος θα τον αντικαταστήσει ο Capito? Βλέπει Sainz στη mclaren το 2018 για αντιAlonso?
22:57
Καλησπέρα! Ο Capito δεν πήγε εκεί ως αντικαταστάτης του Dennis. Άλλωστε ο Ron έχει πολύ ιδιαίτερο ρόλο. Όσο για Sainz, είναι μακριά το 2018. Αλλά επειδή δεν βλέπω να σπάει το δίδυμο Ricciardo-Verstappen, κάποια στιγμή θα θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω.
22:57
John : Η φερραρι η ομαδα μου δε παμε καλα αλλα ελπιζω οτι του χρονου θα ναι διαφορετικα ποιο θα παιρνες στη φερραρι;;τι της λειπει;; Εγω νομιζω ενας στρατηγος
22:58
Κάποιος που να μπορεί να συντονίσει τα τμήματα, να δώσει κίνητρα αλλά και να έχει και μυαλό αγωνιστικό. O Arrivabene έχει τα πρώτα αλλά δεν ξέρει πως αλλάζουν λάστιχο. Χρειάζεται (και) ένας Brawn.
22:58
daffy7 : e oxi manolis gia fernando milame gia ton pio oloklhromeno odhgo sthn f1gia mena kai ekatomyria alloys pisteyo
22:59
"Πιο ολοκληρωμένο". Με κάλυψες.
22:59
john : kati teleutaio poso psila pisteueis oti mporei na ftasei o sainz? pistevw oti an vrei thesi se megalh omada mporei na ginei enas neos alonso!!
23:00
Πολλοί οδηγοί μπορεί να είναι σούπερ σε μικρές ομάδες και να καταρρέουν στις μεγάλες (βλέπε Kovalainen). Έχει δείξει καλά στοιχεία και σταθερότητα. Θα ήθελα να τον δω με καλύτερο μονοθέσιο.
23:00
Γιωργος Νικολαου : Χαμενος χρονος για οσους γραφουν.Ο κυριος Πανος εχει το αλαθητο και αμφισβητει ακομα και επιστημονες οπως ο Νιουι .Αλλα βεβαια οταν δε φοραει φορμα μερσεντες...
23:00
Γιωργος Νικολαου 2 : Λεει συνεχως ο Αντριαν πως οι εποχες ειναι υψιστων αεροδυναμικων απαιτησεων "spacecraft demands"κι εμεις κανουμε υμνολογια στο κινητηρα μερσεντες.ξεχνωντας
23:00
Γιωργος Νικολαου 3 : πως και η Μανορ,φορς κλπ μερσεντες εχουν.Αρα οι τυποι καταρχας εχουν παρα πολυ καλο αερο/σασι λεγοντας ο Νιου"σε αυτο το τομεα ειμαστε ισοι" .Αρα δεν αρκει απο
23:01
Γιωργος Νικολαου 4 : Μονη της καμια μοναδα ισχυος.Αμα βαλεις κινητηρα πορσε στο σκαραβαιο θα γινει η 911 ?Ελαχιστη διαφορα στη τελικη Φεραρι/Μερσεντες .Αστο,εκτειθεσαι ανεπανορθωτα.
23:01
Γιωργος Νικολαου 5 : Αμαξι εχει συναρμολογησει καποιος ;Κινητηρα φεραρι εχετε δει απο κοντα ;Το 90% του σταφ της Μερσεντες ειναι οι πρωην της Κοσγουορθ.Καλο δουλεμα σας κανει η μερκ
23:03
Αλάθητο έχει μόνο ο Πάπας φίλε Γιώργο. Αλλά αυτό που έχουμε όλοι, αδιαπραγμάτευτα, είναι το δικαίωμα στην άποψη. Έτσι δεν είναι; Όπως σέβομαι τη δική σου, δεν πρέπει να σέβεσαι και τη δική μου - ειδικά αν δεν συμφωνείς; Και άσε με εκτίθομαι όπως λες... μου αρκεί που είσαι χαρούμενος!
23:06
Α και με το "Αλλα βεβαια οταν δε φοραει φορμα μερσεντες...", γελάνε και οι πιγκουίνοι να ξέρεις... Μάλλον δεν έχεις διαβάσει ποτέ ούτε μία αράδα από κείμενά μου. Αλλά για να το κλείσουμε, προφανώς η Merc έχει σασί στο Top3. Για μένα #2 μετά τη Red Bull. Αντίστοιχα η Manor έχει το χειρότερο όλων. Εύλογο το γιατί. Άρα μήπως τελικά το παράδειγμα της 911 θα έπρεπε να είναι δικό μου αγαπητέ; Σε ευχαριστώ για τη συμμετοχή στο σχολιασμό.
23:06
ΓΕΩΡΓΙΑ Δ. : ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΗΡΕ ΠΟΙΝΗ Ο ΡΑΙΚΟΝΕΝ Ή Ο ΑΛΟΝΣΟ
23:06
Κανένας εκ των δύο
23:06
Σπυριδούλα : Όσο για τον αγώνα,εντάξει μια από τα ίδια,φεύγει μπροστά η Mercedes κ από πολύ πίσω οι άλλοι ακολουθούν.Ο alonso είναι ένας μικρός θεουλης με τα team radio
23:06
Σπυριδούλα : (Συνεχεια)που κάνει,δείγμα βέβαια κ του γεγονότος ότι κουράστηκε συνεχώς να είναι πίσω κ σαν να "αποτρελαθηκε". Από την άλλη δικαιώνεται κ για την επιλογή του
23:06
Σπυριδούλα : Συνεχεια2 να φύγει από τη Ferrari.Σε λίγο θα πάρει τον vettel να τον παρηγορεί γιατί άσπρη δεν τον βλέπω ν έχει κ αυτός εκεί,κάπως σαν τον alonso θα καταντήσει,
23:07
Η δικαίωση θα έρθει όταν πάρει τίτλο. Προς το παρόν, εκεί που πήγε είναι χειρότερα από εκεί που ήταν. Αλλά για αυτού του επιπέδου τους οδηγούς, το να είσαι #2 ή #22 είναι το ίδιο, αφού δεν είσαι #1!
23:08
Νικήτας : ...αρκεί να μην τον τρακάρει κανένας MadMax στην εκκίνηση.Πχ. χθες αφήνει τον RIC να περάσει χωρίς να πιέσει το Χάμιλτον που ήταν μπροστά ή να βουτήξει στο κενό
23:08
Ξεχασμένο το σχόλιο, συνέχεια άλλου Νικήτα αλλά το πιάσαμε το νόημα. Safe mode o Rosberg. Δεν χρειάζεται καν να κερδίσει ξανά!
23:09
McLaren21 : Ας αρχίσουμε με απεριόριστη εξέλιξη των Power units, quali mode +20% hp, ground effect και αυξημένο grip από ελαστικά και θα είμαστε μια χαρά. #Hunt40
23:09
Η λύση στο πρόβλημα!
Υ.Γ. +1000 για το hashtag
23:09
Gmat7 : Δεν γίνεται αλλά δεν γίνεται ένας οπαδός να βλέπει αυτό το συνονθύλευμα που λέγεται φερραρι με ιστορία 50 ετών
23:09
Gmat7 : Να σε περνάνε κάποιες ρεντ μπουλ και κάποιες mercedes που γεννήθηκαν χτες.αποχωρηση από το άθλημα και ανασύνταξη σε όλους τους τομείς
23:10
Οι φανέλες και η ιστορία φίλε μου, δεν παίζουν μπάλα. Όλοι κρίνονται στην πίστα και τα τελευταία χρονια, η διαφορά και με τις δύο αυτές ομάδες είναι μεγάλη.
23:10
Kostas : Να φορεσω μπλε ή μαυρο αυριο;
23:11
Μαύρο.
23:11
Γιώργος : Τι οδηγαρα είναι ο αλονσο ρε παιδια; το χουνε δώσει ένα άχρηστο μονοθέσιο και βγήκε πέμπτος. Ας ελπίσουμε ότι του χρόνου θα έχει πιο ανταγωνιστικο μονοθέσιο.
23:11
Μαζί σου! Μακάρι!
23:11
George : Πανο Ειλικρινά τι πιστεύεις πως έχει κάνει η Mercedes καλύτερα με τον κινητήρα σε αντίθεση με τις άλλες ομάδες, με αποτέλεσμα να κυριαρχεί εδώ και 3 χρόνια ?
23:12
Όταν πάγωσε η εξέλιξη, είχε κάνει τόσο καλή δουλειά που ήταν πολύ μπροστά. Και έκτοτε οι άλλοι δεν είχαν την απαιτουμενη ελευθερία για να καλύψουν το χαμένο έδαφος!
23:12
ΓιαννηςFerrari7 : Απιθανα πραγματα απο τη Ferrari φετος, θυμιζει εποχες προ του τριδυμου Schumi-Brawn-Todd... αχ αναμνησεις που θα καθυστερησουμε να ξαναζησουμε εμεις οι tifosi.
23:12
Ξέρεις τι σημαίνει αυτό έτσι Γιάννη; Πως ένας κούκος, ακόμα κι αν έρθει, δύσκολα θα φέρει την Άνοιξη. Τότε ήταν πολλοί μαζεμένοι...
23:12
ΓιαννηςFerrari7 : (συνεχεια)Περιμενω τηλεοπτικη επανοδο αγαπητε Σειτανιδη μαζι με Tακη... παρακολουθω F1 20 χρονια τωρα... χωρις τις φωνες σας νιωθω σα να λειπει κατι...
23:13
Να σαι καλά φίλε Γιάννη, ιδανικό για επίλογο. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...
Και σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή, το ξεπεράσαμε πάλι το δίωρο! Ραντεβού σε μία εβδομάδα, μετά το GP στο Μεξικό! Καλό βράδυ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK