Ελλάδα - Ουγγαρία 13-15

Παρά την εξαιρετική εμφάνιση, η Εθνική πόλο των ανδρών δεν τα κατάφερε κόντρα στην Ουγγαρία στο "Πέτρος Καπαγέρωφ" και πλέον δυσκολεύει η υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση του World League.

Ελλάδα - Ουγγαρία 13-15

Στο ντεμπούτο του Θοδωρή Βλάχου η Εθνική πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, ωστόσο ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από την παγκόσμια πρωταθλήτρια Ουγγαρία. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στον Α' προκριματικό όμιλο του World League.

Οι διεθνείς μας, με τον Κώστα Γαλανίδη κάτω από τα γκολπόστ μπήκαν με πολύ όρεξη και πάθος στο παιχνίδι, αποφασισμένοι να πετύχουν μια νίκη που θα τους έβαζε για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης. Προηγηθήκαν ακόμη και με 4-2, με τους Μυλωνάκη και Βλαχόπουλο να ξεκινούν εξαιρετικά, πετυχαίνοντας αμφότεροι από δύο γκολ.

Η μικρή καθίζηση για την Εθνική μας ομάδα ήρθε στο δεύτερο οκτάλεπτο, με τα τέσσερα εκ των πέντε γκολ των Ούγγρων να μπαίνουν από περιφερειακά σουτ. Στο τρίτο οκτάλεπτο, οι διεθνείς μας ξεκίνησαν καλά, πετυχαίνοντας 2 γρήγορα γκολ, παρόλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι σκόραραν τρεις φορές αξιοποιώντας τον παίκτη παραπάνω, με το σκορ να διαμορφώνεται στο 11-12 υπέρ τους.

Το τέταρτο οκτάλεπτο ξεκίνησε άσχημα για την Εθνική μας ομάδα, με την διαφορά να πηγαίνει στα δύο γκολ υπέρ των Ούγγρων (11-13). Οι Έλληνες δε κατάφεραν να αντιδράσουν και η ήττα ήρθε, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 13-15, κάτι που δυσκολεύει για την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου την υπόθεση πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης τον ερχόμενο Ιούνιο.

Τα οκτάλεπτα: 5-4, 3-5, 3-3, 2-3

Ελλάδα (Θ. Βλάχος): Τσαλκάνης, Μυλωνάκης 2, Δερβίσης, Καπότσης, Φουντούλης 4, Ποντικέας, Παπαδόγκωνας, Δελακάς 1, Μουρίκης, Κολόμβος 1, Γούνας 3, Βλαχόπουλος 2, Γαλανίδης.

Ουγγαρία (Τ. Μπένεντεκ): Νάγκι, Γκορ Νάγκι, Μάνταρας 3, Έρντελι 1, Βάμος 4, Χοσνιάσκι 3, Σάλαμον 1, Σίβος, Μπάτορι 1, Ντένες Βάργκα 1, Μπέντο, Χαράι 1, Ντέκερ.

Μεγάλη νίκη για τη Ρουμανία

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου οι Ρουμάνοι πήραν την πρώτη τους νίκη στην προκριματική φάση κόντρα στους Σλοβάκους με 14-13 στα πέναλτι.

Το παιχνίδι, το οποίο διεξήχθη στο Βουκουρέστι, ήταν ντέρμπι σε όλη του τη διάρκεια. Οι Σλοβάκοι ήταν μπροστά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και στα μισά του ήταν μπροστά με 7-4.

Από το τρίτο οκτάλεπτο ξεκίνησε η αντεπίθεση των γηπεδούχων οι οποίοι αρχικά μείωσαν σε 7-9 και στη συνέχεια έστειλαν το παιχνίδι στα πέναλτι ισοφαρίζοντας το παιχνίδι 9-9 στην τέταρτη περίοδο.

Τελικά, οι γηπεδούχοι με την ψυχολογία στο μέρος τους πήραν τη νίκη με 5-4 στα πέναλτι και συνολικό σκορ 14-13.

Η Βαθμολογία στον Α’ Όμιλο:

1. Ουγγαρία - 9

2. ΕΛΛΑΔΑ - 6

3. Ρουμανία - 3

4. Σλοβακία - 0

Επόμενη αγωνιστική (17/2):

Ρουμανία – ΕΛΛΑΔΑ

Σλοβακία – Ουγγαρία

Tο LIVE του αγώνα:

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK