"Λογικό να αποσυρθεί ο Alonso"

Ο πρώην οδηγός της Formula 1 και της Renault Nelson Piquet Jr υποστήριξε πως αν ο Fernando Alonso αποφασίσει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, τότε αυτή του η απόφαση του θα είναι απόλυτα κατανοητή, επικαλούμενος πως ο Ισπανός είναι απογητευμένος με την McLaren.

"Λογικό να αποσυρθεί ο Alonso"

Το 2015 δεν είναι και το καλύτερο έτος της καριέρας του Fernando Alonso. Ο οδηγός της Mclaren έχει τερματίσει στην 11η και στην 12η θέση, επιδόσεις που δεν συνάδουν καθόλου με το επιτυχημένο παρελθόν του.

Ο Alonso ευελπιστεί να τα πάει καλύτερα στο Grand Prix της Βαρκελώνης, παρόλα αυτά ολοένα και πληθαίνουν οι φήμες που κάνουν λόγο πως ο Ισπανός πιλότος, σκοπεύει να αποσυρθεί από την Formula 1.

"Τροφή" σε αυτές φήμες έδωσε ο Nelson Piquet Jr ο οποίος ήταν συμπαίκτης με τον Alonso στην Renault. Ο Βραζιλιάνος πρώην οδηγός τόνισε πως είναι απογοητευτικό να τερματίζεις σε χαμηλές θέσεις, όταν το επίπεδο σου είναι υψηλό: "Είναι απογοητευτικό να είσαι ο καλύτερος και να τερματίζεις 12ος και 11ος. Θα καταλάβω απόλυτα τον Alonso αν αποσυρθεί. Δεν θα τον κρίνω αν σταματήσει για 1-2 χρόνια και μετά επιστρέψει".

O Piquet Jr ανέφερε μάλιστα πως οι σχέσεις του 33χρόνου Ισπανού με την Mclaren δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές: " Πίστευε πως η μετακίνηση του από την Ferrari στην Mclaren θα ήταν πολύ καλή και πως ο μισθός του θα είναι ικανοποιητικός, ωστόσο για κάποιο λόγο δεν τα πηγαίνουν καλά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK