ΣΠΟΡ

Λοράντος: “Πρόκριση και καλή θέση”

Την πεποίθησή του ότι η Βουλιαγμένη μπορεί να ξεπεράσει τα εμπόδια και να βρεθεί στην 3η φάση του Champions League εξέφρασε μετά την κλήρωση της Παρασκευής ο Τεό Λοράντος.

Λοράντος: “Πρόκριση και καλή θέση”

Ο προπονητής του ΝΟΒ δήλωσε χαρακτηριστικά: ” Η συγκεκριμένη φάση με τις έξι ομάδες στον ίδιο όμιλο έχει αρκετό δρόμο μπροστά της αφού ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Θεωρώ ότι εύκολα ή δύσκολα θα προκριθούμε. Στόχος μας ωστόσο είναι να κατακτήσουμε μια θέση όσο πιο ψηλά γίνεται προκειμένου να αντιμετωπίσουμε στην επόμενη φάση ένα πιο βατό αντίπαλο.

Το μυαλό μας πλέον είναι στον πρώτο αγώνα με τη ρωσική Σπάρτακ κόντρα στην οποία θέλουμε πάση θυσία νίκη, αφού θα είναι μια από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν θέση στην πρώτη τετράδα“.

Θυμίζουμε ότι η Βουλιαγμένη κληρώθηκε στο Α’ Όμιλο της 2ης φάσης του με αντιπάλους τις Σούρμαν (Ολλανδία), Σπαρτάκ Βόλγκογκράντ (Ρωσία), Έγκερ (Ουγγαρία), Ανόβερο (Γερμανία) και τη νικήτρια του Α’ Ομίλου της προκριματικής φάσης που θα γίνει στο Σαμπατέλ.

Οι έξι ομάδες θα δώσουν εντός κι εκτός έδρας αγώνες μεταξύ τους και οι πρώτες τέσσερις θα συνεχίσουν με παιχνίδια “χιαστί” (1-4, 2-3).

Το πρόγραμμα του ΝΟΒ

26 Σεπτεμβρίου: Βουλιαγμένη – Σπαρτάκ

06 Οκτωβρίου: Ανόβερο – Βουλιαγμένη

20 Οκτωβρίου:Βουλιαγμένη – Σουρμαν

14 Νοεμβρίου:Βουλιαγμένη – Έγκερ

28 Νοεμβρίου: Νικητής προκρ. φάσης – Βουλιαγμένη

19 Δεκεμβρίου:Βουλιαγμένη – Νικητής προκρ.φάσης

09 Ιανουαρίου: Εγκερ – Βουλιαγμένη

23 Ιανουαρίου:Σουρμαν – Βουλιαγμένη

06 Φεβρουαρίου:Βουλιαγμένη- Ανοβερο

27 Φεβρουαρίου. Σπαρτακ – Βουλιαγμένη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK