Markopoulo Park: Επιστροφή των ελληνικών ιπποδρομιών με θέαμα και κέρδη

Δείτε βίντεο από την πρώτη συγκέντρωση μετά τη διακοπή με ρεκόρ συμμετοχών, αυστηρά μέτρα προστασίας και πολλούς νικητές στα ΣΚΟΡ 6

Markopoulo Park: Επιστροφή των ελληνικών ιπποδρομιών με θέαμα και κέρδη

Η επιστροφή των ελληνικών ιπποδρομιών τα είχε όλα. Αμφίρροπες κούρσες που κρίθηκαν στα τελευταία μέτρα, δυνατά φαβορί που επιβεβαίωσαν τον τίτλο τους, μεγάλες εκπλήξεις που έφεραν τα πάνω κάτω και πολύ καλά κέρδη για τους νικητές.

Η πρώτη συγκέντρωση μετά τη διακοπή πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Ιουνίου στο Markopoulo Park κεκλεισμένων των θυρών και με αυστηρά μέτρα προστασίας. Το πρόγραμμα περιλάμβανε 10 κούρσες, στις οποίες πήραν μέρος 85 καθαρόαιμοι ίπποι, αριθμός ρεκόρ για τον ελληνικό ιππόδρομο. Από αυτούς οι 16 έτρεξαν για πρώτη φορά στο Markopoulo Park.

Έξι στα έξι για τον ΣΑΡΡΕΪ ΜΠΡΗ

Στον αγωνιστικό τομέα ξεχώρισαν το απόλυτο του ΣΑΡΡΕΪ ΜΠΡΗΖ και η νίκη της Ελένης Τσουχνικά με τον ΑΝΣΙΕΝΤ ΣΙΤΙ. Στην έβδομη ιπποδρομία ο ΣΑΡΡΕΪ ΜΠΡΗΖ των κ.κ. Μποδούρογλου και Μόλαρη με αναβάτη τον Παναγιώτη Δημητσάνη και προπονητή τον Χρήστο Κουβαρά, πέτυχε την 6η νίκη σε ισάριθμες συμμετοχές. Στην πέμπτη ιπποδρομία η Ελένη Τσουχνικά με τον ίππο ΑΝΣΙΕΝΤ ΣΙΤΙ ιδιοκτησίας Χρήστου Θεοδωράκη πέρασε πρώτη τη γραμμή του τερματισμού.

Δείτε το βίντεο από την πρώτη ιπποδρομιακή συγκέντρωση μετά τη διακοπή:

https://youtu.be/td0RnatrblM

Πολλοί νικητές στο ΣΚΟΡ 6

Μεγάλο ήταν και το στοιχηματικό ενδιαφέρον, με σημαντικά κέρδη για τους νικητές στο ΤΕΤΡΑΠΛΟ και το ΣΥΝΘΕΤΟ ΔΙΔΥΜΟ της πρώτης ιπποδρομίας, καθώς και στο ΣΚΟΡ 6.

Αναλυτικά:

• 1 νικητής από την Αθήνα στο ΤΕΤΡΑΠΛΟ (τέσσερις πρώτοι ίπποι με τη σωστή σειρά) της 1ης ιπποδρομίας κέρδισε 3.476.62 ευρώ.

• 3 νικητές από την Καλλιθέα, το Κερατσίνι και την Αθήνα, στο ΣΥΝΘΕΤΟ ΔΙΔΥΜΟ της 1ης ιπποδρομίας (σωστή πρόβλεψη του πρώτου και του δεύτερου σε δύο συνεχόμενες κούρσες) κέρδισαν από 1.483,37 ευρώ.

• 25 νικητές στο ΣΚΟΡ 6 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε έξι συνεχόμενες ιπποδρομίες) κέρδισαν από 1.740,85 ευρώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK