Masters Cup: Ερμαιο των διαθέσεων του Φέντερερ ο Γκαούδιο

Οταν ένας ημιτελικός μίας εκ των κορυφαίων διοργανώσεων τένις λήγει μέσα σε 49 λεπτά τότε τα σχόλια και οι κριτικές περιττεύουν.

Masters Cup: Ερμαιο των διαθέσεων του Φέντερερ ο Γκαούδιο
Οταν ένας ημιτελικός μίας εκ των κορυφαίων διοργανώσεων τένις λήγει μέσα σε 49 λεπτά τότε τα σχόλια και οι κριτικές περιττεύουν. Ο Ρότζερ Φέντερερ έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στον Γκαστόν Γκούδιο επικρατώντας με 2-0 σετ, στον πρώτο, χρονικά, ημιτελικό του Masters cup της Σανγκάης, εξασφαλίζοντας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τη συμμετοχή του στον τελικό.

Ο νικητής του τροπαίου τα δύο τελευταία χρόνια δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον 27χρονο Αργεντινό ο οποίος ίσως να μην κατάλαβε για πότε τελείωσε ο ημιτελικός. Ο 24χρονος Φέντερερ, ολοκληρωσε τον αγώνα χωρίς να χάσει ένα γκέιμ(!), αξιοποιώντας τις 6 από τις 11 ευκαιρίες για break που του παρουσιάστηκαν (τρεις σε κάθε σετ).

Αυτή ήταν η πέμπτη νίκη για τον Φέντερερ σε ισάριθμες αναμετρήσεις με τον Γκαούδιο, με τον κορυφαίο τενίστα στον κόσμο να ευελπιστεί να γίνει ο τρίτος τενίστας στην ιστορία, μετά τους Ιλιε Ναστάζε και Ιβάν Λεντλ, που κατακτά για τρεις σερί σεζόν τον τίτλο στο Μasters Cup.

Ο αντίπαλος του Φέντερερ θα προκύψει από τον αγώνα του Ρώσου, Νικολάι Νταβιντένκο με τον Αργεντινό, Νταβίντ Ναλμπαντιάν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK