Η απάντηση του Mayweather στον Khabib ήταν αυτή που ήθελες ν' ακούσεις

Rocky Balboa vs Ivan Drago; Κάτι πολύ καλύτερο, κάτι πιο αληθινό. Floyd Mayweather vs Khabib Nurmagomedov. Με μοναδική προϋπόθεση: την αμοιβή αμφότερων!

Η απάντηση του Mayweather στον Khabib ήταν αυτή που ήθελες ν' ακούσεις

Ο Conor McGregor ήλπιζε σε rematch, το ίδιο και ο Manny Pacquiao. Όταν όμως οι δυο τους έκαναν σχέδια μήπως πάρουν το αίμα τους πίσω, μαζί και κάποια εκατομμύρια δολάρια ως αμοιβή, οι Khabin Nurmagomedov και Floyd Mayweather γελούσαν φωναχτά. Διότι κανόνιζαν τη δική τους μονομαχία.

Γράψαμε ήδη πως η συνάντηση του στενού συνεργάτη του Αμερικάνου μποξέρ με τον Νταγκεστανό μαχητή επί ρωσικού εδάφους μόνο τυχαία ήταν. Όπως και η video-πρόκληση του Khabib στον Floyd για τον τίτλο του 'βασιλιά της ζούγκλας'. "Πάμε Floyd. Πρέπει να παλέψουμε πλέον. Το 50-0 απέναντι στο 27-0. Είμαστε δυο τύποι που δεν έχουμε χάσει ποτέ", ανέφερε ο κορυφαίος fighter του UFC και περίμενε την αντίδραση της άλλης πλευράς.

Λόγω της διαφοράς της ώρας, ο πάμπλουτος πυγμάχος έμαθε με μικρή καθυστέρηση τα νέα. Φυσικά και σήκωσε το γάντι που του πέταξε ο μικρός. Φροντίζοντας ν' απαντήσει αυτό που όλοι ήθελαν ν' ακούσουν. Ότι θα φορέσει τη φανταχτερή ρόμπα και γάντια του και θα μπει στο ρινγκ για να πυγμαχήσει. Με στόχο άλλη μία νίκη.

Αρκεί βέβαια το "CBS, το Showtime και το MGM Grand να βγάλουν έξω τα καρνέ επιταγών", όπως έγραψε στην απάντησή του.

Αν απορείς, σου λέμε πως το CBS είναι το κεντρικό τηλεοπτικό δίκτυο με τα δικαιώματα μετάδοσης, το Showtime το καλωδιακό κομμάτι αυτού και το MGM Grand ο πολυχώρος (ξενοδοχείο, καζίνο, κλπ) με τα 6.852 δωμάτια στο Las Vegas, όπου και φιλοξενούνται τέτοια events.

Οπότε... Show him the money και let's get ready to rumble.

Photo: AP Photo/Isaac Brekken

News 24/7

24MEDIA NETWORK