Μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν Φέτελ και Γουέμπερ
Μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούν οι Σεμπάστιαν Φέτελ και Μαρκ Γουέμπερ καθώς την στιγμή που η φημολογούμενη κόντρα τους μετά τα όσα συνέβησαν στο Grand Prix της Μαλαισίας καλά κρατεί, οι δύο πιλότοι της Red Bull παρουσίασαν τις επιδόσεις τους στο... ποδοσφαιράκι.
Με τις φήμες να οργιάζουν σχετικά με το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της Red Bull αλλά και τις σχέσεις μεταξύ του οδηγικού διδύμου της, ήρθε στη δημοσιότητα ένα βίντεο που παρουσιάζει τον Φέτελ και τον Γουέμπερ να ανταγωνίζονται το αφεντικό της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ, αλλά και τον επικεφαλής τεχνικό της ομάδας, Άντριαν Νιούι, σε αγώνα στο γνωστό σε όλους μας ποδοσφαιράκι.
Η συνεργασία των δύο πιλότων στο παιχνίδι δεν διαφέρει και πολύ από την πραγματικότητα, με αποτέλεσμα η ομάδα τους στο τέλος να γνωρίζει την ήττα με 6 – 4.
Το βίντεο αυτό μεταφράστηκε από πολλούς ως η προσπάθεια της ομάδας να “πείσει” το κοινό πως δεν υφίσταται καμία κόντρα μεταξύ του Αυστραλού και του Γερμανού και πως το κλίμα που επικρατεί είναι ιδανικό.