"Μαζί με τον κόσμο για το τρόπαιο"

Με σύμμαχο τον κόσμο του ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει το τρόπαιο του Champions League, σύμφωνα με την Φιλιώ Μανωλιουδάκη.

"Μαζί με τον κόσμο για το τρόπαιο"

Η διεθνής περιφερειακός της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Fever Pitch" με τους Θέμη Καίσαρη και Σταύρο Γεωργακόπουλο.

Για το Final Four της Ευρωλίγκας και το πόσο έτοιμες είναι γι’ αυτό: "Νομίζω πως είμαστε σε ένα καλό στάδιο στην προετοιμασία μας. Παίζουμε σπίτι μας θα έχουμε τον κόσμο. Φιλοδοξούμε να περάσουμε την Κίρισι και να διεκδικήσουμε το τρόπαιο".

Για τις πιθανότητες που έχει ο Ολυμπιακός: "Κάθε ομάδα έχει το 25%, αλλά επειδή παίζουμε στην έδρα μας αν περάσουμε νομίζω ότι μπορούμε, γιατί είναι ένα παιχνίδι και όλα γίνονται. Πρώτα απ’ όλα να κερδίσουμε την Κίρισι και μετά όλα γίνονται".

Για το ποια πολίστρια είχε πρότυπο: "Είχα πολλές στο μυαλό μου όπως η Μωραϊτίδου, αν και δεν είμαστε στην ίδια θέση. είναι κοπέλες που έχουν αφήσει ιστορία στο άθλημα. Όταν ξεκινούσα δεν πίστευα και εγώ ότι θα φτάσω να παίξω με την Εθνική. Αλλά όταν έχεις στόχους όλα γίνονται. Αυτό είναι το μότο μας γι’ αυτή την εβδομάδα".

Για την συμπαίκτρια της Αλεξάνδρα Ασημάκη: "Είναι ευλογία να την έχεις συμπαίκτρια απ’ ότι αντίπαλο. Είναι πάρα πολύ ωραία εμπειρία. Ξέρουμε τι μπορεί να κάνει και ξέρουμε ότι το Σαββατοκύριακο θα είναι έτοιμη να μας δώσει το κάτι παραπάνω για να κάνουμε το όνειρο μας πραγματικότητα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK