Με κόσμο ο Διομήδης στο Λουξεμβούργο

Με κόσμο ο Διομήδης στο Λουξεμβούργο

Με προορισμό το Λουξεμβούργο αναχωρεί το πρωί της Πέμπτης (29/09) ο Διομήδης Άργους, προκειμένου να λάβει μέρος στον Α΄ όμιλο του δεύτερου γύρου του Τσάλεντζ Καπ ανδρών με αντιπάλους την οικοδέσποινα Ντουντελάντζε την Παρασκευή (30/09, 21:00), την αγγλική Γκρετ Ντάνε το Σάββατο (01/10, 18:30) και την τούρκικη Κανκάια την Κυριακή (02/10, 16:30). Ο Γιάννης Βαρελτζής και οι παίκτες του δεν θα δώσουν μόνοι τους τη «μάχη» για την πρόκριση, καθώς στις κερκίδες του γηπέδου θα βρεθούν 70 φίλαθλοι από το Άργος και ισάριθμοι Έλληνες ομογενείς.

« Πάμε να φέρουμε την πρόκριση. Είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό το γεγονός ότι μέρα με την ημέρα η ομάδα βελτιώνεται και πιστεύω ότι όλοι οι παίκτες που θα αγωνιστούν θα βρεθούν στην καλύτερη φυσική και αγωνιστική κατάσταση στις ημέρες των αγώνων. Υπολογίζουμε ιδιαίτερα το πρώτο παιχνίδι με το Λουξεμβούργο για την ομάδα του οποίου έχουμε συλλέξει κάποιες πληροφορίες, ενώ έχουμε εφοδιαστεί με βιντεοκασέτα της τουρκικής ομάδας. Για τον αγγλικό σύλλογο δεν έχουμε πληροφορίες και πιστεύω ότι θα είναι η πιο αδύνατη ομάδα » δήλωσε ο Βαρελτζής, ο οποίος θα έχει στη διάθεση του και τον Ροκ Μπουλς.

Ο Σλοβένος έχει αναρρώσει από την επέμβαση κήλης που έκανε πρόσφατα και μάλιστα από την προηγούμενη εβδομάδα προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Σύμφωνα με τις γνωματεύσεις των γιατρών ο Μπουλς μπορεί να αγωνιστεί, όμως ο Βαρελτζής θα τον ρίξει στο ματς μόνο αν και όσο χρειαστεί και εφόσον φυσικά το θελήσει και ο ίδιος ο παίκτης.

Την αποστολή απαρτίζουν οι Γιάννης Χρυσόπουλος, Παναγιώτης Ρέντας, Τόρμπιον Ογκέους, Τάσος Χατζόπουλος, Πέτρος Παναγάκος, Χρήστος Πριόβολος, Νίκος Βλαχοσπύρος, Δημήτρης Μουζακιώτης, Γιώργος Παπακυπριανού, Μοχαμάμ Χαντάτ, Δημήτρης Δημητρούλιας, Κωνσταντίνος Χαλκίδης, Αλεξάντερ Μάξιτς, Πέτρος Παπαδόπουλος, Γιώργος Μητράκος, Ανδρέας Βασιλόπουλος, Ανδρέας Σοφοκλέους, Σπύρος Κόκκινος, Ροκ Μπουλς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK