Με πρόεδρο τον Λευτέρη Πετρούνια τα ανανεωμένα Sports Marketing Awards

Τα Sports Marketing Awards 2020 επιστρέφουν με νέες κορυφαίες διακρίσεις και Πρόεδρο τον Λευτέρη Πετρούνια.

Με πρόεδρο τον Λευτέρη Πετρούνια τα ανανεωμένα Sports Marketing Awards

Σε μία περίοδο επανεκκίνησης για τον αθλητισμό, τα Sports Marketing Awards 2020 επιστρέφουν με ανανεωμένες κατηγορίες, νέες κορυφαίες διακρίσεις και πολλές εκπλήξεις για να αναδείξουν και να τιμήσουν τους κορυφαίους του αθλητικού marketing.

Ο εν ενεργεία Χρυσός Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας θα είναι ο Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής. Τρεις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής και τέσσερις φορές Πρωταθλητής Ευρώπης, έρχεται να διαδεχθεί τους Νίκο Κακλαμανάκη, Θοδωρή Παπαλουκά και Σπύρο Γιαννιώτη. Μαζί του θα έχει πολύπειρα στελέχη από αθλητικούς συλλόγους και ομοσπονδίες, Sports Marketing specialists και καταξιωμένους δημοσιογράφους.

Σημαντική προσθήκη στα φετινά βραβεία είναι η νέα κορυφαία διάκριση "Sports Club of the Year", η οποία προστίθεται στις ήδη υπάρχουσες κορυφαίες διακρίσεις "Sports Brand of the Year" και "Sports Marketing Agency of the Year". Επιπλέον, νέες κατηγορίες έχουν προστεθεί, για τις δράσεις, τις πρωτοβουλίες και το περιεχόμενο που έλαβαν χώρα κατά την ιδιαίτερη αυτή περίοδο που διανύουμε. Ενημερωθείτε για τις κατηγορίες και δηλώστε τις υποψηφιότητές σας στο www.sportsmarketingawards.gr έως και τις 17 Ιουλίου 2020.

Χορηγοί Επικοινωνίας είναι το Sport24.gr και το Contra.gr.

News 24/7

24MEDIA NETWORK