ΣΠΟΡ

Με Ραγκουζόνι στα άκρα το “τριφύλλι”

Ο Βραζιλιάνος Βινίσιους Ραγκουζόνι είναι η πρώτη επιλογή του Στέλιου Καζάζη για την ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού από την ξένη αγορά.

Με Ραγκουζόνι στα άκρα το “τριφύλλι”

Ο 25χρονος ακραίος έχει συμφωνήσει με τους επιτελείς του “πράσινου” ΤΑΑ και αναμένεται στην Αθήνα τη Δευτέρα για να υπογράψει.

Ο Ραγκουζόνι έχει γεννηθεί στις 3 Νοεμβρίου του 1987 στην πόλη Σαντ Άντζελο, έχει ύψος 2.01μ. και είναι δεξιόχειρας. Έχει ιταλικές ρίζες και φέρει το παρατσούκλι “Γκαούτσο” και πέρυσι αγωνίστηκε στη βραζιλιάνικη ομάδα Σαν Αντρέ, ενώ έχει εμπειρία από το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας.

Οι εξελίξεις στα μεταγραφικά αναμένονται ραγδαίες στις επόμενες ώρες και μετά τον Ραγκουζόνι, προτεραιότητα αποτελεί η προσθήκη ενός ακόμη ακραίου, αυτή τη φορά γερμανικής υπηκοότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK