Με το βλέμμα στην Ευρώπη Κιλκίς, Φίλιππος

Με το βλέμμα στην Ευρώπη Κιλκίς, Φίλιππος

Το Κιλκίς μπορεί την Τετάρτη (28/09) να έχει δύσκολο ματς με την ΑΕΚ για την Α1, όμως το παιχνίδι που φαίνεται να συγκεντρώνει την προσοχή τους είναι αυτό του Σαββάτου (01/10) στην Κροατία με την Όσιγεκ Ελεκτρομόντουλ για το Κύπελλο Κυπελλούχων.

« Ο ΓΑΣ Κιλκίς στα παιχνίδια της Ευρώπης πάντοτε προσπαθεί για το καλύτερο και παράλληλα αποβλέπει στο να αποτελούν τα παιχνίδια της Ευρώπης ευχαρίστηση ιδιαίτερη για τους παίκτες. Έχουμε περιορισμένα στοιχεία για την αντίπαλό μας και περιμένουμε μία βιντεοκασέτα για να αποκτήσουμε μία σαφή εικόνα για την ομάδα αυτή. Ξέρουμε ότι διαθέτει μία πολύ καλή έδρα» δήλωσε ο Νίκος Γεωργιάδης και πρόσθεσε: « Το ζητούμενο είναι να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα εκτός έδρας για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση στη ρεβάνς που θα γίνει στο Κιλκίς στις 8 Οκτωβρίου. Πρέπει να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις και στο πρώτο και στο δεύτερο παιχνίδι, με δεδομένη την παράδοση που έχει ο ΓΑΣ Κιλκίς να ανατρέπει σε βάρος του σκορ ».

Εκτός του Κιλκίς, την Ευρώπη σκέφτεται και ο Φίλιππος Βέροιας. Το συγκρότημα του Νίκου Μάντζου για τον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας θα αντιμετωπίσει την ABC Μπράνγκα δίνοντας και τα δύο ματς (1-2 Οκτωβρίου) στην Πορτογαλία.

Στην Ιβηρική χερσόνησο θα μεταβούν οι Τάσος Πρωτογέρης, Κώστας Δεληγιάννης, Στέφανος Σουγγάρας, Δημήτρης Τζιμούρτος, Γιώργος Γιούπης, Χαράλαμπος Δέλλιος, Δημήτριος Τσακίρης, Θωμάς Χριστοδουλίδης, Γεώργιος Λιακόπουλος, Σταύρος Παπαδόπουλος, Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, Νικόλαος Τζούφρας, Δημήτριος Μπαντής, Ρομάν Ουστίνοφ, Αλεξάντερ Ντράγκιτς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK