Μεγάλες "μάχες" στα προημιτελικά (VIDEO)

Με μεγάλη ανυπομονησία περιμένουν τη φάση των "8" στο Αυστραλιανό ΟΠΕΝ οι φίλοι του τένις αφού όλα τα φαβορί πέρασαν και προβλέπονται μεγάλες μάχες.

Μεγάλες "μάχες" στα προημιτελικά (VIDEO)

Με τους Τζόκοβιτς, Νισικόρι, Βαβρίνκα και Ράονιτς προκρίθηκαν στην επόμενη φάση με τους προημιτελικούς να συμπεριλαμβάνουν επτά από τους οκτώ πρώτους του ταμπλό και τη μεγάλη έκπληξη, τον Νικ Κύργιο.

Μετά τα χθεσινά ζευγάρια που προέκυψαν μάθαμε και τα υπόλοιπα των προημιτελικών. Εκεί θα έχουμε μία μάχη δύο μεγάλων σέρβερ.

Ο λόγος για τον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Μίλος Ράονιτς. Ο "Νόλε" απέκλεισε τον Ζιλ Μιούλερ με 6-4, 7-5, 7-5. ενώ ο Ράονιτς τα βρήκε δύσκολα κόντρα στον Φελιθιάνο Λόπεθ του οποίου επιβλήθηκε με 6-4, 4-6, 6-3, 6-7 (7), 6-3.

Τζόκοβιτς και Ράονιτς θα συναντηθούν για 5η φορά, με τον Σέρβο να έχει ρεκόρ 4-0 ενώ οι τρεις τελευταίες νίκες ήταν μέσα στο 2014.

Θυμίζει κάτι από Νέα Υόρκη

Στον άλλο προημιτελικό που προέκυψε μετά τους αγώνες της Δευτέρα ο Κέι Νισικόρι θα αντιμετωπίσει τον Σταν Βαβρίνκα.

Ο 25χρονος Ιάπωνας, Νο.5 στον κόσμο, πήρε τη νίκη επί του Φερέρ με 6-3, 6-3, 6-3, ενώ αντίθετα ο Βαβρίνκα δυσκολεύτηκε από τον Γκιγιέρμο Λόπεθ. Ο Ισπανός έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό και τελικά ο Βαβρίνκα επικράτησε με 7-6(2), 6-4, 4-6, 7-6(8).

Οι δυο τους τα είχαν πει στην ίδια φάση και στη Νέα Υόρκη όπου ο Ιάπωνας είχε πάρει τη νίκη.

Συνοπτικά τα ζευγάρια στους προημιτελικούς των ανδρών:

News 24/7

24MEDIA NETWORK