Μεγάλη επιτυχία τα "11α Καμινίκια"

Μεγάλη επιτυχία τα "11α Καμινίκια"
Οι άνθρωποι του «Μεγ. Αλέξανδρου» Θεσ/κης δεν ξεχνούν τις ρίζες του συλλόγου τους. Αυτό αποδεικνύει το γεγονός ότι για 11η χρονιά διοργάνωσαν χτες (Κυριακή) αγώνες ξιφασκίας (για το ξίφος μονομαχίας) με την επωνυμία «Καμινίκια», που αντιπροσωπεύει την παλιά ονομασία της περιοχής όπου ιδρύθηκε το 1923, αναπτύχθηκε και συνεχίζει να δραστηριοποιείται ως “δημότης” Θεσσαλονίκης.

ΟΙ αγώνες φιλοξενήθηκαν στο οπλασκητήριο Σφαγείων και σημείωσαν μεγάλη επιτυχία. Παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Θεσ/κης, Χάρης Αηδονόπουλος και ο νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος, μάλιστα, παρώτρυνε ιδιαίτερα τις κοπέλες «να αγαπήσουν το όμορφο και ευγενές άθλημα της ξιφασκίας». Το παρών στους αγώνες έδωσε, επίσης, ο βουλευτής Κώστας Γκιουλέκας, ο οποίος έκανε και τις απονομές.

ΝΙΚΗΤΗΣ στους Άνδρες αναδείχτηκε ο Μπάμπης Ατζάρης (Μακεδ. Λέσχη), ο οποίος νίκησε στον τελικό τον Θεοδόση Παπαβραμίδη (Π. Μελά Φλώρινας) 15-11, ενώ την 3η θέση μοιράστηκαν οι Ανέστης Ράμναλης (Π. Μελάς) και Άγγελος Καλαμπαλίκης (Μακ. Λέσχη). Στις Γυναίκες επικράτησε η Φανή Βαρβέρη (ΟΞ Φλώρ.) με αντίπαλο στον τελικό τη Ματίνα Ατζάρη (Μακ. Λέσχη) 15-7 και 3ες ήρθαν η Μαρία Μαχαιρίδου (Μ. Αλέξ. Θεσ.) και η Σοφία Παπαποστόλου (Μακ. Λέσχη).

News 24/7

24MEDIA NETWORK