Μετ’ εμποδίων στη Νορβηγία

Μετ’ εμποδίων στη Νορβηγία

Η ώρα της Ευρώπης έφτασε και για τον Πανελλήνιο, ο οποίος την Παρασκευή (11/11, 19:00) και την Κυριακή (13/11, 19:00) θα αντιμετωπίσει στη Νορβηγία την Νιτ Χακ Νιτένταλ για τον τρίτο γύρο του Τσάλεντζ Καπ.

Οι συνθήκες πάντως κάτω από τις οποίες θα δώσει την μάχη του για πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης δεν είναι και οι καλύτερες, αφού η απεργία της ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη (10/11) έκανε άνω-κάτω το πρόγραμμα του. Κι αυτό διότι οι Ολυμπιονίκες αναγκαστικά θα αναχωρήσουν με έκτακτη πτήση στις 02:30 το πρωί της Παρασκευής, θα φτάσουν στο Όσλο στις 09:45 και το απόγευμα της ίδιας μέρας θα δώσουν τον πρώτο τους αγώνα!

Τα προβλήματα όμως δεν περιορίζονται μόνο σε αυτό τον τομέα, καθώς ο Αλέξης Κοτελίδας και ο Μπόρις Κόβιτς δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή. Ο πρώτος λόγω της εργασίας του και ο Σέρβος γιατί δεν έχει τακτοποιηθεί το θέμα του διαβατηρίου του.

Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα της Κυψέλης θα προσπαθήσει για το καλύτερο, με τον Παναγιώτη Ιατρούδη να επισημαίνει: « Ανεξάρτητα από αυτές τις απουσίες ο Πανελλήνιος έχει πάντα σαν στόχο του την νίκη και την πρόκριση. Είδαμε σε βίντεο τον αγώνα του νορβηγικού πρωταθλήματος μεταξύ της Νιτ Χακ και της Ρούνερ στον οποίο η Νιτ Χακ κέρδισε με 41-25. Η Νιτ Χακ έχει νοοτροπία σκανδιναβικής ομάδας. Χρησιμοποιεί στην άμυνα τα συστήματα 6-0 και 5-1 και καταφεύγει και σε man to man έχοντας στον πάγκο της Σέρβο προπονητή. Εμείς θα κάνουμε το καθήκον μας στο ακέραιο. Μια ομάδα όταν λέγεται μεγάλη δεν έχει δικαιολογία λόγω του ότι θα ταξιδέψει και θα αγωνιστεί αυθημερόν ».

News 24/7

24MEDIA NETWORK