Μεταγραφή λόγω της κόρης του!

Ο Τζόρνταν Λέοπολντ πήρε μεταγραφή από τους Colombus Blue Jackets στους Minnesota Wild και σε αυτό μεσολάβησε η κόρη του αν κρίνει κανείς από την επιστολή που έστειλε.

Μεταγραφή λόγω της κόρης του!

Η μεσολάβηση της 11χρονης Τζόρντιν Λέοπολντ υπήρξε καταλυτικός παράγοντας για τη μεταγραφή του πατέρα της και 34χρονου αμυντικού Τζόρνταν Λέοπολντ από τους Colombus Blue Jackets στους Minnesota Wild.

Η επιστολή της μικρής:

"Αγαπητοί προπονητές της Minnesota Wild

Το όνομά μου είναι Τζόρντιν Λέοπολντ. Ο μπαμπάς μου είναι ο Τζόρνταν Λέοπολντ, ένας από τους Colombus Blue Jackets. Ο μπαμπάς μου νιώθει πολύ μόνος, χωρίς την οικογένειά του. Μένουμε στη Μινεσότα τώρα και είμαι σαν χαμένη χωρίς τον μπαμπά μου, όπως η μαμά μου, οι δύο μου αδερφές και ο αδερφός μου.

Ο μπαμπάς μου είναι σε μία ομάδα με νέους παίκτες και είναι πολύ μόνος και οι Jackets δεν τον πήραν γιατί δεν έχουν ανάγκη αμυντικό. Από το Νοέμβριο δεν μπορούμε να τον υποστηρίξουμε. Για να μιλήσουμε επί τους θέματος οι Wild δεν έχουν κερδίσει και εσείς αγαπητοί προπονητές θα είναι πιθανόν να έχετε τρελαθεί. Αλλά η ομάδα σας έχει ανάγκη από αμυντικούς και σας παρακαλώ ζητήστε από τους Jackets εάν μπορούσαν, να τον πάρετε. Ευχαριστώ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ