Μετράει αντίστροφα ο Ντάντε

Μετράει αντίστροφα ο Ντάντε

Η πολυθρύλητη, όπως έχει εξελιχθεί πλέον, πρώτη επίσημη εμφάνιση του Ντάντε με την φανέλα του Παναθηναϊκού αναμένεται να γίνει στις αρχές Νοέμβρη, εκτός φυσικά και αν υπάρξει νέο επεισόδιο στο σίριαλ.

Ο Βραζιλιάνος άσος υποβλήθηκε την Τρίτη (18/10) σε μαγνητική τομογραφία και ο νέος γιατρός της ομάδας Κωνσταντίνος Δημητρακόπουλος (σ.σ. αντικατέστησε τον Δημήτρη Τσούκα που «πλήρωσε το μάρμαρο» για τις λανθασμένες, όπως αποδείχτηκε, επιλογές στο θέμα) διέγνωσε ότι έχει υποστεί θλάση στην περιοχή του δεξιού ώμου, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 20 μέρες. Ο 25χρονος ακραίος θα ξεκινήσει άμεσα φυσικοθεραπείες και σε 10 μέρες θα υποβληθεί εκ νέου σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί η εξέλιξη της αποθεραπείας.

Όσον αφορά στο θέμα με την ενσωμάτωση του Ντάντε στην Εθνική Βραζιλίας για το Grand Champions Cup (21-28/11, Ιαπωνία) οι «πράσινοι» κάνουν προσπάθεια να μην γίνει. Μάλιστα, ο Χαβιέ Βέμπερ επικοινώνησε με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Μπερναρντίνιο ζητώντας να μην κληθεί ο παίκτης και να παραμείνει στην Αθήνα. Η οριστική απόφαση των Βραζιλιάνων αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK