Μία αγωνιστική κεκλεισμένων στον Παναθηναϊκό

Με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στον τρίτο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ στο κλειστό της Κυψέλης.

Μία αγωνιστική κεκλεισμένων στον Παναθηναϊκό

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού θα πληρώσουν ακριβά όσα έγιναν κατά τη διάρκεια του τρίτου ημιτελικού με τον ΠΑΟΚ στο κλειστό της Κυψέλης, καθώς ο αθλητικός δικαστής της ΕΣΑΠ τιμώρησε τους "πράσινους" με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 3.000 ευρώ.

Αυτό σημαίνει πως αν το "τριφύλλι" προκριθεί στους τελικούς, θα παίξει έναν αγώνα χωρίς οπαδούς. Σε αντίθετη περίπτωση, η ποινή μεταφέρεται για το επόμενο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι αποφάσεις για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ:

Για το ΤΑΑ ΠΑΟ: "Δικάζοντας σήμερα βάσει εγγράφων για τον αγώνα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΟΚ που πραγματοποιήθηκε στις 14-4-2015 και λαμβάνοντας υπ οψιν τις προφορικές εξηγήσεις των εκπροσώπων του ΤΑΑ ΠΑΟ καθώς και το απολογητικό υπόμνημα, το Μονομελές Πειθαρχικό Δικαιοδοτικό όργανο της ΕΣΑΠ έλαβε την εξής απόφαση για τα ΤΑΑ Παναθηναϊκός α)ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής ημέρας και β) χρηματικό πρόστιμο 3.000 για παράβαση του άρθρου 23 β του Ειδικού πειθαρχικού κανονισμού της ΕΣΑΠ".

Για το ΤΑΑ ΠΑΟΚ: "Δικάζοντας σήμερα βάσει εγγράφων για τον αγώνα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΟΚ που πραγματοποιήθηκε στις 14-4-2015 και λαμβάνοντας υπ οψιν τις προφορικές εξηγήσεις του πληρεξουσίου δικηγόρου καθώς και την απολογία του εγκαλούμενου teammanagerτου ΤΑΑ ΠΑΟΚ κ Α.Τζίκα το Μονομελές Πειθαρχικό Δικαιοδοτικό όργανο της ΕΣΑΠ επέβαλε α) στον κ Α.Τζίκα την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους που αγωνίζεται το ΤΑΑ ΠΑΟΚ διαρκείας 2 μηνών και β) στο ΤΑΑ ΠΑΟΚ χρηματικό πρόστιμο 1500 ευρώ βάσει του άρθρου 46 παρ 1 και παρ 2 του Ειδικού πειθαρχικού κανονισμού της ΕΣΑΠ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK