Μία πρόκριση, δύο αποκλεισμοί στην Ευρώπη

Μία πρόκριση, δύο αποκλεισμοί στην Ευρώπη

Στο Κύπελλο Κυπελλούχων ανδρών, το Κιλκίς νίκησε μεν το Σάββατο (08/10) στην έδρα του την Όσιγεκ Ελεκτρομόντουλ με 25-17 (ημ. 11-10), όμως έμεινε εκτός συνέχειας, αφού δεν μπόρεσε να καλύψει την διαφορά των δέκα τερμάτων (22-32) με την οποία είχε ηττηθεί στην Κροατία. Τζαμτζής και Παπαδόπουλος ήταν οι κορυφαίοι της ομάδας του Νίκου Γεωργιάδη, πετυχαίνοντας από 5 γκολ.

Στο Κύπελλο Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας γυναικών, η Αναγέννηση Άρτας πήρε πανηγυρικά το εισιτήριο για τον τρίτο γύρο. Τα κορίτσια του Μιχαΐλ Αξένοφ έκαναν το «δύο» στα δύο» κόντρα στην σκοπιανή Κάλε Κίσεβο, νικώντας αυτή τη φορά εντός έδρας με 37-21 (ημ. 16-12). Οι Μπαλάφα, Σκουτέλα από 6 τέρματα και οι Κνιέζεβιτς, Βράτσεβα από 5 γκολ ήταν οι μεγάλες πρωταγωνίστριες σε ένα αγώνα που είχε ουσιαστικά διαδικαστικό χαρακτήρα, αφού στο πρώτο ματς στα Σκόπια η Αναγέννηση είχε επικρατήσει με 41-23. Σ

το Κύπελλο Κυπελλούχων γυναικών, η Ορμή έκανε το πρώτο βήμα για πρόκριση στον τρίτο γύρο. Η πατρινή ομάδα νίκησε στο κλειστό στο Κουκούλι την ουκρανική Γκαλιτσάνκα Λβιβ με 27-26 (ημ. 13-13), με την Πενενίδου να πετυχαίνει 7 τέρματα και τις Κόταρη, Στογιάνοβιτς να πραγματοποιούν εξίσου καλή εμφάνιση, σημειώνοντας από 6 γκολ η καθεμία. Την Κυριακή (09/10, 18:00) στο ίδιο γήπεδο οι δύο ομάδες θα βρεθούν και πάλι αντιμέτωπες, με την Ορμή να αναζητά το δεύτερο θετικό της αποτέλεσμα, ώστε να περάσει αήττητη στον επόμενο γύρο, κάτι που επιθυμούσε εξ αρχής.

Στο Κύπελλο Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας γυναικών, ο Παναθλητικός αποκλείστηκε από τον τρίτο γύρο, κάτι που αναμενόταν εξάλλου, μετά τη συντριβή του στο πρώτο ματς στην Ουκρανία (10-31). Η σαββατιάτικη νίκη επί της Σπαρτάκ Κιέβου στη Θεσσαλονίκη με 27-13 (ημ. 12-2) αποτέλεσε απλά ένα…αξιοπρεπές αντίο στην Ευρώπη. Πρώτη σκόρερ ήταν η Ντούμοβιτς με 9 τέρματα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK