"Μήλον της Εριδος" η Βόγγολη

Από τη στιγμή όπου έγινε γνωστό ότι δεν θα παραμείνει στο έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού, η Κατερίνα Βόγγολη έγινε ο νούμερο 1 μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ και του Πανελληνίου.

"Μήλον της Εριδος" η Βόγγολη

Από τη στιγμή όπου έγινε γνωστό ότι δεν θα παραμείνει στο έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού, η Κατερίνα Βόγγολη έγινε ο νούμερο 1 μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ και του Πανελληνίου. Και πως να μην είναι άλλωστε, αφού μιλάμε για μία πρωταθλήτρια Ευρώπης, χάλκινη παγκόσμια πρωταθλήτρια και γενικά μία αθλήτρια όπου πρωταγωνιστεί στο αγώνισμα της δισκοβολίας τα τελευταία χρόνια, σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Βέβαια, ο τρόπος απομάκρυνσής της από το "λιμάνι" της άφησε πικρία αφού ενημερώθηκε για τη λύση της συνεργασίας από τον Τύπο και όχι από τον σύλλογο όπου ανήκε. Με δηλώσεις της, ευχαρίστησε τον Γιώργο Γλου για τη στήριξη που της παρείχε όλα αυτά τα χρόνια αλλά εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για την αντιμετώπιση της οποίας έτυχε από τον αρχι-προπονητή των "ερυθρολεύκων", Τάκη Βεντίκο.

Η Βόγγολη δέχθηκε να μείνει στον Ολυμπιακό την περασμένη σεζόν με μειωμένες απολαβές λόγω και του τραυματισμού της αλλά μέσα στις επόμενες ημέρες θα αποφασίσει το πού θα συνεχίσει την καριέρα της. Στα χέρια της κρατά προτάσεις από ΑΕΚ και Πανελλήνιο και η ώρα της απόφασης δεν θα αργήσει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK