Miss… Grand Prix USA 2014!
Οι Αμερικανοί εξασφάλισαν θέαμα και εκτός πίστας στον αγώνα του Όστιν.
Η φύση κάθε άντρα τον υποχρεώνει να ενθουσιάζεται από τα γρήγορα αυτοκίνητα. Να ξεσηκώνεται από τις επικίνδυνες προσπεράσεις εντός πίστας. Να νιώθει δέος απέναντι στους υπέρ-οδηγούς της F1 και να τους ζηλεύει σε κάθε… χιλιόμετρο της ζωής τους. Όμως συνήθως, όλα τα προαναφερθέντα “ρομαντικά”, καταλήγουν στο καλάθι των αχρήστων όταν εμφανίζονται τα grid girls!
Δεν υπάρχει θεσμός αγώνων που θέλει να σέβεται την… ύπαρξή του και δεν έχει στρατιά από σαγηνευτικές εκπροσώπους του “ασθενούς” φύλλου, έτοιμες να σε κάνουν να αγνοήσεις την παρουσία μονοθεσίων/οδηγών στο οπτικό σου πεδίο.
Στο Grand Prix του Σότσι, εύλογα καθώς ήταν μόλις μερικά 24ωρα μετά το ατύχημα του Jules Bianchi, οι συνθήκες δεν επέτρεπαν επιδείξεις του ρωσικού κάλλους. Αντίθετα στο Τέξας, οι Αμερικανοί ακολούθησαν παραδοσιακές συνταγές: δίμετρες κυρίες με μεγάλα καπέλα (κι όχι μόνο), ψηλές μπότες, κοντές στολές.
Για λιγότερο από τρεις ακόμα εβδομάδες, ο Sebastian Vettel απολαμβάνει τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή κι αυτό τον τοποθετεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.
Ωστόσο, ο πιστός στη Hanna Pratter Γερμανός, είχε περισσότερο το νου του στη μερικών μηνών κόρη τους και τα χέρια τα είχε μαζεμένα ακόμα και στις φωτογραφίσεις! Έβαλε μάλιστα και το κράνος στο κεφάλι για να κλείσει τ’ αυτιά στις “σειρήνες”.
Η ξανθιά δεσποινίς, ήταν επιφορτισμένη με το έργο του να κρατάει την πινακίδα με το όνομα και τον αριθμό του Daniel Ricciardo στο grid του Όστιν. Φαίνεται πως έφερε γούρι στον 25χρονο οδηγό της Infiniti Red Bull Racing αφού ο Αυστραλός βρέθηκε για όγδοη φορά φέτος στο βάθρο.
“Howdy There Fernando”, λένε τα κορίτσια και πώς να μην έχει όρεξη να βγει στην πίστα μετά ο Ισπανός!