MLB: Ο τίτλος στο Σικάγο

Η υπομονή και η επιμονή συνήθως ανταμοίβονται και αυτό συνέβη και στην περίπτωση των Chicago White Sox, οι οποίοι πανηγύρισαν την κατάκτηση του τίτλου (World Series) στο πρωτάθλημα μπέιζμπολ των ΗΠΑ για δεύτερη φορά στην ιστορία τους και πρώτη τα τελευταία 88 χρόνια!

MLB: Ο τίτλος στο Σικάγο

Η υπομονή και η επιμονή συνήθως ανταμοίβονται και αυτό συνέβη και στην περίπτωση των Chicago White Sox, οι οποίοι πανηγύρισαν την κατάκτηση του τίτλου (World Series) στο πρωτάθλημα μπέιζμπολ των ΗΠΑ για δεύτερη φορά στην ιστορία τους και πρώτη τα τελευταία 88 χρόνια! Εχουν άλλη μία παρουσία σε μεγάλο τελικό το 1959 η οποία, όμως, δενστέφθηκε με επιτυχία.

Οι πρωταθλητές της American League σήκωσαν το τρόπαιο μέσα στην έδρα των φιναλίστ Houston Astros, επικρατώντας και στον τέταρτο μεταξύ τους τελικό, με 1-0. Οι White Sox σημείωσαν την όγδοη συνεχόμενη νίκη τους στα play-off και έγιναν η δεύτερη ομάδα από το 1995 (οπότε και θεσπίστηκε ένας έξτρα γύρος) που ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της με ρεκόρ, 11-1. Το ίδιο κατόρθωμα είχαν κάνει οι Yankees το 1999.

Οσον αφορά τους πρωταθλητές της National League, HoustonAstros, αυτή ήταν η παρθενική τους συμμετοχή στο World Series από την ίδρυσή τους (1962) και έγιναν η πρώτη πρωτοεμφανιζόμενη ομάδαπου χάνει τον τίτλο με "sweep" (4-0). Θυμίζουμε, ότι ίδια εξέλιξη είχε και η περυσινή τελική σειρά, με τους Boston Red Sox να "σκουπίζουν" το Saint Louis και να κατακτούν το τρόπαιο για πρώτη φορά μετά από 86 χρόνια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK