Μπέρδεψε ποδηλάτρια με λαγό και πυροβόλησε

Η 41άχρονη Αυστριακή ποδηλάτης δρόμου, Κριστιάνε Κόσιερ Μπιτάντε, παγκόσμια πρωταθλήτρια το 1993, έπεσε θύμα πυροβολισμού από κυνηγό που την πέρασε για λαγό, σε διαδρομή της Βενετίας.

Μπέρδεψε ποδηλάτρια με λαγό και πυροβόλησε

Η προετοιμασία της 41άχρονης άλλοτε παγκόσμιας πρωταθλήτριας στην ποδηλασία δρόμου, Κριστιάνε Κόσιερ Μπιτάντε, σε ορεινή διαδρομή της Βενετίας, δεν της βγήκε σε καλό καθώς ένας κυνηγός την πέρασε για λαγό και πυροβόλησε εναντίον της.

"Ξαφνικά άκουσα μία έκρηξη. Πρώτα σκέφτηκα ότι πιθανόν να είχε σκάσει κάποιο λάστιχο, αλλά την ίδια στιγμή άρχισα να αισθάνομαι κάποιον πόνο, που ήταν πολύ έντονος, και μετά κατέρρευσα", εξηγεί η Αυστριακή ποδηλάτης περιγράφοντας τη στιγμή που δέχτηκε τον πυροβολισμό.

Το θύμα μεταφέρθηκε αμέσως στα επείγοντα του τοπικού νοσοκομείου, με σημαντικά τραύματα στο ένα χέρι, στο πόδι αλλά και στο αριστερό ισχίο, και τους γιατρούς να αφαιρούν τις σφαίρες.

"Στάθηκα τυχερή, γιατί η σφαίρα θα μπορούσε να με βρει στο κεφάλι ή στον αυχένα", δήλωσε έπειτα, ενώ ο κυνηγός που συνελήφθη μετά από έρευνα της Αστυνομίας, απολογήθηκε για την πράξη του: "Ήθελα να σκοτώσω ένα λαγό".

24MEDIA NETWORK