Μπολτ, μαριχουάνα και γυναίκες

"Έχω δοκιμάσει μαριχουάνα" και "οι γυναίκες έπεφταν στα πόδια μου", είναι μερικές από τις αποκαλυπτικές ατάκες του Γιουσέιν Μπολτ στην αυτοβιογραφία του, η οποία κυκλοφορεί εδώ και λίγες ημέρες.

Μπολτ, μαριχουάνα και γυναίκες

"Ξέρω ότι μπορεί να ακούγεται ακατάλληλο για έναν ολυμπιονίκη. Το έχω κάνει μόνο μία φορά και το έχω μετανιώσει. Όταν έπαιζα μπάλα με φίλους, στο πάρκο υπήρχε πάντα μία ομάδα παιδιών που κάπνιζαν. Μία ημέρα υπέκυψα στον πειρασμό αλλα μόλις δοκίμασα σκέφτηκα πως ήταν αηδιαστικό. Αισθάνθηκα λίγο κουρασμένος, το αποτέλεσμα ήταν δυνατό και υπέφερα από ιλίγγους", είπε για τη μικρή... συνύπαρξή του με τη μαριχουάνα.

Αναφερόμενος στη σχέση του με το ωραίο φύλο, ο ταχύτερος άνθρωπος του κόσμου είπε: "Οι γυναίκες έπεφταν στα πόδια μου, κυρίως από τη στιγμή που έγινα επαγγελματίας αθλητής. Δεν ήταν κάτι το νέο για μένα αλλά μετά το Πεκίνο η κατάσταση άλλαξε. Μπορούσα να έχω οποιαδήποτε γυναίκα ήθελα. Πήγαινα σε ένα νυχτερινό κέντρο και σκεφτόμουν: "Χμ, ποια να διαλέξω; Εσένα; Εσένα; Όχι, εσένα! Έλα". Για έναν άνδρα, ήταν σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Επιπλέον, ήμουν 22 ετών και ήμουν γεμάτος από ζωή. Αισθανόμουν σαν ένα μικρό παιδί σε ένα κατάστημα με καραμέλες".

Ο Γιουσέιν Μπολτ παρουσίασε πριν από λίγες ημέρες την αυτοβιογραφία του, η οποία έχει τίτλο "Faster than Lightning" (μετ. "Γρηγορότερος από αστραπή").

News 24/7

24MEDIA NETWORK