MVP της πρεμιέρας ο, μαινόμενος κατά Πατρινών, Μπερνάρντι

Με το…καλημέρα στο νέο πρωτάθλημα ο, μαθημένος στις διακρίσεις, Λορέντζο Μπερνάρντι έκλεψε τις εντυπώσεις, κερδίζοντας τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της 1ης αγωνιστικής

MVP της πρεμιέρας ο, μαινόμενος κατά Πατρινών, Μπερνάρντι

Με το…καλημέρα στο νέο πρωτάθλημα ο, μαθημένος στις διακρίσεις, Λορέντζο Μπερνάρντι έκλεψε τις εντυπώσεις, κερδίζοντας τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της 1ης αγωνιστικής, σύμφωνα με την ψηφοφορία που διενήργησε η Λίγκα. Ο Ιταλός σούπερ σταρ συνέβαλλε τα μέγιστα στην επικράτηση του Ολυμπιακού επί της ΕΑΠ στην Πάτρα με 3-2 σετ, έχοντας 21 πόντους με 18/29 επιθέσεις, 1 άσο, 2 πόντους από μπλοκ, 9 άμυνες και 54% στην υποδοχή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που στην έναρξη του πρωταθλήματος αναδεικνύεται MVP παίκτης που κάνει το ντεμπούτο του στην Α1. Πέρσι ήταν ο Λόι Μπολ, φέτος ο Μπερνάρντι.

Το ματς πάντως στην Πάτρα θα το θυμάται για καιρό ο 38χρονος βολεϊμπολίστας, καθώς το «καυτό» κλίμα και η συμπεριφορά ορισμένων παικτών των γηπεδούχων (σ.σ. Νίκος και Παναγιώτης Ρουμελιώτης), του έκαναν αρνητική εντύπωση.

« Επικράτησε κλίμα που μου θύμισε Φαρ Ουέστ. Η συμπεριφορά κάποιων παικτών της ΕΑΠ την ώρα του αγώνα δεν ήταν η πρέπουσα και δεν πιστεύω ότι αρμόζει σε διεθνείς παίκτες. Αν ήξερα ότι υπάρχει τέτοιο κλίμα στο Ελληνικό βόλεϊ δεν θα ερχόμουν να παίξω και να είστε σίγουροι ότι αν αγωνιστούμε ξανά σε τέτοια ατμόσφαιρα θα σηκωθώ και θα φύγω για την Ιταλία » δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπερνάρντι λίγες ώρες μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Στις «εμπρηστικές» δηλώσεις του «ερυθρόλευκου» άσου απάντησε ο Νίκος Ρουμελιώτης: « Μπορεί ο Μπερνάντι να είναι πολύ μεγάλος παίκτης αλλά είναι πολύ μικρός ως άνθρωπος. Δεν πρέπει να μιλά αυτός που έβρισε δύο φορές τον Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς και ειρωνευόταν συνεχώς την ομάδα μου κατά την διάρκεια του αγώνα. Δεν κρύβω μάλιστα ότι κάποιες φορές του απάντησα στο ίδιο ύφος και όποτε ξαναβρεθούμε αντίπαλοι και έχει την ίδια απρεπή συμπεριφορά θα του φερθώ αναλόγως ».

News 24/7

24MEDIA NETWORK