Ν. Ρουμελιώτης: "Ο Μπερνάρντι μας προσβάλλει όλους"

Ν. Ρουμελιώτης: "Ο Μπερνάρντι μας προσβάλλει όλους"

Η κόντρα του Νίκου Ρουμελιώτη με τον Λορέντζο Μπερνάρντι, που ξεκίνησε πριν λίγες εβδομάδες στην αναμέτρηση της ΕΑ Πατρών με τον Ολυμπιακό, καλά κρατεί…

Μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ την Δευτέρα (24/10), ο Έλληνας διεθνής δεν ξέχασε να αναφερθεί στον Μπερνάρντι, δηλώνοντας: « Είμαι εκνευρισμένος με τον κ. Μπερνάρντι. Τον σέβομαι. Όταν ήμουν 14-15 ετών είχα τη φωτογραφία στο δωμάτιο μου μαζί με τον Γκαρντίνι και τον Πάπι. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως πως βγαίνει και όλα αυτά που λέει. Μας προσβάλλει, υποβιβάζει την προσπάθεια που έχει γίνει από όλους για να ανέβει το επίπεδο του ελληνικού βόλεϊ. Μας έχει κάνει ξεφτίλα σ' όλα τα ιταλικά σάιτ. Αν θέλει να φύγει, ας φύγει. Απορώ πως βγαίνει και λέει αυτά τα πράγματα και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τον προστατεύουν τα μέσα ενημέρωσης ».

Και συνέχισε: « Δεν ξέρω πως θα αντιμετωπίσει το θέμα ο Ολυμπιακός αλλά οι υπεύθυνοι της Λίγκας πρέπει να κάνουν κάτι για να προστατεύουν το κύρος του Ελληνικού πρωταθλήματος. Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει υπερπροσπάθειες για να ανέβει η Ελληνική πετοσφαίριση και δεν μπορεί ο Μπερνάντι να λέει ότι θέλει ».

News 24/7

24MEDIA NETWORK