Ναδάλ: "Ικανοποιημένος με την ήττα"!

Έπαιζαν κοντά στις έξι ώρες τελικό γκραντ σλαμ, και όμως, ούτε ο Νόβακ Τζόκοβιτς ούτε ο Ράφα Ναδάλ, ήθελαν να τελειώσει ο αγώνας! Άλλωστε, η αξία του ηττημένου δείχνει τη δόξα στο νικητή.

Ναδάλ: "Ικανοποιημένος με την ήττα"!

Ο Ισπανός, μάλιστα, παραδέχτηκε πως η ήττα σε αυτόν τον αγώνα δεν τον πείραξε! « Σωματικά, ήταν ο σκληρότερος αγώνας που έπαιξα ποτές. Νομίζω πως κάναμε ένα σπουδαίο αγώνα τένις. Νομίζω πως ήταν ένα ωραίο σόου. Το διασκέδασα, αυτή είναι η αλήθεια», είπε ο Ισπανός, ο οποίος πάντως, εστίασε σε συγκεκριμένο σημείο το οποίο τον ικανοποίησε:

«Δεν έπαιξα σε χαμηλότερο επίπεδο από αυτόν, για μεγάλο διάστημα του αγώνα. Οπότε, αυτό είναι πολύ θετικό σημείο για μένα. Είμαι πολύ χαρούμενος με το πνευματικό μου επίπεδο, δεν υπολειπόμουν από τον Τζόκοβιτς, όπως συνέβη πέρυσι σ' αυτόν τον τομέα. Έπαιξα πολύ επιθετικά. Έκανα περισσότερα winners από ποτέ. Το σερβίς μου λειτούργησε καλά. Δεν χάρηκα με την ήττα, αλλά ναι, αυτή είναι μια ήττα με την οποία είμαι ικανοποιημένος»!

Και για να καταλάβετε τι ακριβώς συμβαίνει, αρκεί να σας μεταφέρουμε μία ακόμη ρήση του Ισπανού τενίστα: «Αυτή είναι και η μοναδική φορά που θα με δείτε να μην έχω τόσα παράπονα μετά από ήττα»...

News 24/7

24MEDIA NETWORK