Νάιλα Ρόουζ: Η transgender παλαίστρια που προκαλεί τρόμο στο wrestling

Η Νάιλα Ρόουζ επιτέθηκε σε διαιτητή, 'πετσόκοψε' κάθε αντίπαλο της και είναι έτοιμη για μια νέα χρονιά γεμάτη συγκινήσεις, ως η ιδανική 'Κακή' του γυναικείου wrestling.

Η Νάιλα Ρόουζ δίνει το 'παρών' στο φεστιβάλ Comic Con της Νέας Υόρκης, Οκτώβριος 2019
Η Νάιλα Ρόουζ δίνει το 'παρών' στο φεστιβάλ Comic Con της Νέας Υόρκης, Οκτώβριος 2019 PHOTO BY CHARLES SYKES/INVISION/AP

Η Nάιλα Ρόουζ είναι μια καλή wrestler. Η τεχνική της θυμίζει πιονιέρους του wrestling, όπως ο Χαλκ Χόγκαν και ο Αντρέ ο Γίγαντας, H 37χρονη Ρόουζ, που γεννήθηκε με το όνομα Μπράντον, είχε μια συγκλονιστική χρονιά πέρυσι, καθώς τον Φεβρουάριο έγινε η πρώτη transgender αθλήτρια που εντάχθηκε στο All-Elite Wrestling, ξεκινώντας αμέσως εμφανίσεις στα σχετικά τουρνουά, με την πληθωρική παρουσία της. Στο παρελθόν ήταν το καλά κρυμμένο μυστικό του wrestling, μια παλαίστρια με κτηνώδη δύναμη και εμφάνιση που θύμιζε rock star της δεκαετίας του '80.

Γνωστή και ως 'Native Beast', έχει στο παλμαρέ της συνεργασίες και με τα τουρνουά ιαπωνικού wrestling Marvelous και Sendai Girls, ενώ τον Μάιο της περασμένης χρονιάς συμμετείχε και σε μια τετραπλή μονομαχία με τίτλο 'All Or Nothing', που εισήγαγε στον θεσμό του All-Elite Wrestling και τη θρυλική περσόνα της Awesome Kong. Η λέξη 'μακελειό' είναι πολύ φτωχή για να περιγράψει αυτό που συνέβη.

Αν είσαι ένας πραγματικός μύστης του wrestling, ίσως όλα τα παραπάνω σε έχουν προδιαθέσει για να δεις κάτι μεγαλύτερο, πιο δυνατό, πιο μοχθηρό, πιο απειλητικό, από τη Ρόουζ. ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ σε έχουν προδιαθέσει. Η Ρόουζ έκλεισε το 2019 με μια αναμέτρηση στις 8 Δεκεμβρίου με τη Δόκτορα Μπριτ Μπέικερ, μια σεσημασμένη 'ψυχοπαθή' του AEW, γνωστή για επιθέσεις ακόμα και σε εκφωνητή αγώνων. Η Ρόουζ όχι μόνο διέλυσε την Μπέικερ -οδοντίατρο και σύντροφο του επίσης wrestler Όστιν Τζένκινς-, αλλά επιτέθηκε και στον διαιτητή Ριτς Νοξ, τον οποίο με ένα καλά σχεδιασμένο bump τον πέταξε πάνω σε ένα τραπέζι, που διαλύθηκε σε κομμάτια (το τραπέζι, όχι ο Νοξ). Η Ρόουζ τιμωρήθηκε με αποβολή από τους αγώνες χωρίς πληρωμή, ως το τέλος της χρονιάς. Σήμερα, ετοιμάζει την αντεπίθεσή της, ως μια γνήσια 'απειλή' για το γυναικείο wrestling. Πόσο εύκολο είναι να μην σε τρομάξει η επιβλητική παρουσία της;

News 24/7

24MEDIA NETWORK