Νέα τροπή στη δίκη για το sex tape του Hogan

Σήριαλ έχει γίνει το sex tape του Hulk Hogan, με την Heather Clem. Διαβάστε τα νέα στοιχεία που προέκυψαν μετά την ακροαματική διαδικασία.

Νέα τροπή στη δίκη για το sex tape του Hogan

Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας η Heather Clem εμφανίστηκε σε μαγνητοσκοπημένο VIDEO και αποκάλυψε ότι έκανε σεξ με τον πρώην παλαιστή τρεις φορές. Ανέφερε επίσης ότι δεν είχε την παραμικρή ιδέα ότι η ερωτική της περιπέτεια με τον Hulk Hogan καταγραφόταν σε κάμερα.

Ο διάσημος παλαιστής εμμένει στην άποψή του ότι η δημοσίευση του VIDEO από την ιστοσελίδα Gawker, τον έκανε να νιώσει "πλήρως ταπεινωμένος". Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ζητά αποζημίωση 100 εκατομμύρια δολαρίων, σε μια υπόθεση που κρίνεται ιδιαίτερα μεγάλης σημασίας για θέματα δικαιωμάτων διάσημων, αλλά και ελευθερίας του Τύπου.

Η Clem, η οποία τώρα χρησιμοποιεί το πατρικό της όνομα Cole, είχε ενθαρρυνθεί να κάνει σεξ με Hogan ο οποίος εκείνη την εποχή ήταν φίλος με τον σύζυγό της, Bubba the Love Sponge, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Βρετανική Daily Mail.

Η ίδια αποκάλυψε ότι είχε ανοιχτό γάμο με τον Sponge, και ότι αυτός την ενθάρρυνε να έχει άλλους σεξουαλικούς συντρόφους. Αναφερόμενη στην σεξουαλική επαφή με τον Hogan ανέφερε ότι η πρώτη τους σεξουαλική επαφή πραγματοποιήθηκε σπίτι του Hogan στη Florida.

Η δεύτερη φορά που έκαναν σεξ ήταν σε ένα ξενοδοχείο του Τενεσί όπου μαζί με τον σύζυγό της είχε παρευρεθεί σε μια εκδήλωση πάλης. Ήταν ο ίδιος ο σύζυγός της που την ενθάρρυνε να κάνει σεξ με τον 62χρονο στο Τενεσί.

Οι δικηγόροι του πρώην σταρ υποστηρίζουν ότι ο ίδιος δικαιούται να θεωρεί ότι η προσωπική του ζωή θα ήταν επαρκώς προστατευμένη σε μια κρεβατοκάμαρα- και ότι το βίντεο κατεγράφη εν αγνοία του.

Η θέση του Gawker από την πρώτη ημέρα της δίκης ήταν ότι αυτού του είδους η δημοσιογραφία είναι σημαντική, με δικηγόρο του να υποστηρίζει ότι τα sex tapes των διάσημων αποτελούν σημαντικό κομμάτι της δουλειάς της ιστοσελίδας.

Πηγή: huffingtonpost.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK