Νεκρός από εγκεφαλική αιμορραγία ο πυγμάχος “Φράνκι” Λεάλ
Απεβίωσε τρεις μέρες μετά από το νοκ άουτ στον αγώνα εναντίον του Ραούλ Χιράλες ο 26χρονος Μεξικανός πυγμάχος, Φρανσίσκο "Φράνκι" Λεάλ, εξαιτίας εγκεφαλικής αιμορραγίας.
Ο 26χρονος πυγμάχος χτυπήθηκε στο κεφάλι από τον συμπατριώτη του Ραούλ Χιράλες στον 8ο γύρο της μεταξύ τους αναμέτρησης. Ο Λεάλ μετά το τέλος του αγώνα, όπου έπεσε νοκ άουτ, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Λα Παζ και λίγο αργότερα έπεσε σε κώμα.
Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, όπου απεβίωσε τρεις ημέρες μετά τον μοιραίο αγώνα. Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή ο διοργανωτής του αγώνα, Φερνάντο Μπελτράν δηλώνοντας: “Πέθανε από εγκεφαλική αιμορραγία, σύμφωνα με τους γιατρούς”.
Η σύζυγος του Λεάλ, Λάουρα Κορονέλ και η οικογένειά του αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά του για να σώσει τις ζωές των άλλων ανθρώπων. Ο εκλιπών είχε ρεκόρ καριέρας 20 νίκες, τις 13 με νοκ-άουτ και 8 ήττες, η τελευταία εκ των οποίων υπήρξε μοιραία για εκείνον.