Νέο κιβώτιο για Grosjean

Ο Γάλλος πληρώνει την έξοδο του στο φινάλε του Q2 στη Σιγκαπούρης.

Νέο κιβώτιο για Grosjean

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει το τριήμερο του Grand Prix Σιγκαπούρης για τον Romain Grosjean. Ο Γάλλος έμεινε στη δέκατη-πέμπτη θέση στη μάχη των κατατακτήριων δοκιμών στη Μαρίνα Μπέι, με την τελευταία προσπάθειά του στο Q2 να ολοκληρώνεται πρόωρα και… πάνω στις μπαριέρες. Όμως τα βάσανα για τον Γάλλο δεν τελείωσαν εκεί αφού το εν λόγω ατύχημα έφερε και συνέπειες.

Συγκεκριμένα, οι ζημιές στο μονοθέσιο της Haas ήταν τόσο εκτενής που ο 30χρονος αναγκάστηκε να αλλάξει κιβώτιο ταχυτήτων. Πράγμα που συνεπάγεται πέντε θέσεις ποινής στο grid του αγώνα στο μεγάλο λιμάνι της Ανατολής.

Ο Grosjean που είναι 13 στη βαθμολογία με 28 πόντους στο ενεργητικό του, μίλησε για τις έως τώρα δυσκολίες στη Σιγκαπούρη: «Δεν ξέρω τι πάει στραβά αλλά η αίσθηση του μονοθεσίου είναι πολύ περίεργη. Δοκίμασα πολλές αλλαγές στο στήσιμο αλλά αυτό δεν έφερε κάποιο αποτέλεσμα. Είναι πολύ περίεργο. Δεν έχω καθόλου αυτοπεποίθηση, σχεδόν μηδέν. Όταν έχεις δύο διαδοχικά ατυχήματα, το πρώτο πηγαίνοντας τέρμα γκάζι και το δεύτερο χάνοντας εντελώς τον έλεγχο με το που φρενάρεις, είναι δύσκολο να έχεις αυτοπεποίθηση μετά».

News 24/7

24MEDIA NETWORK