Νέο ταρτάν στο στίβο του ΣΕΦ

Η τύχη των δύο πιο μεγάλων κλειστών σταδίων της χώρας, το ΟΑΚΑ, και το ΣΕΦ απασχολεί ιδιαίτερα την ηγεσία του Υπουργείου Αθλητισμού αλλά και της ΓΓΑ.

Νέο ταρτάν στο στίβο του ΣΕΦ

Το γεγονός ότι η συντήρησή τους στοιχίζει πολλά χρήματα στον κρατικό προϋπολογισμό συγκρούεται με την κυβερνητική πρόθεση να μην ιδιωτικοποιηθούν, τουλάχιστον στο σύνολό τους, οπότε είναι σαφές ότι χρειάζεται να βρεθεί μία σολομώντεια λύση.

Σε κάθε περίπτωση πάντως και για τα δύο στάδιο θα υπάρξει κρατική φροντίδα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι για το ΣΕΦ ο σχεδιασμός περιλαμβάνει την τοποθέτηση νέου ταρτάν για το στίβο έτσι ώστε το στάδιο να γίνει...πραγματικό στάδιο και να δωθεί προς χρήση στον ελληνικό στίβο (πάντα βέβαια με τον αστερίσκο ότι το γήπεδο το χρησιμοποιεί κυρίως η μπασκετική ομάδα του Ολυμπιακού).

Δεν αποκλείεται επίσης να τεθει επί τάπητος και θέμα δραστικών αλλαγών στα διοικητικά συμβούλια των δύο σταδίων όταν η θητεία των σημερινών ΔΣ φτάσει στο τέλος της λίγο μετά το Πάσχα.

Για τα άλλα Εθνικά στάδια της χώρας, κλειστά και ανοιχτά, κυβερνητική βούληση είναι να βελτιωθούν με μικρά έργα που δεν θα στοιχίζουν πολύ και να γίνουν πιο φιλικά προς τους αθλητές. Ηδη υπάρχει δράση για το Εθνικό Στάδιο Ηρακλείου, το Καυτανζόγλειο Στάδιο αλλά και για άλλα ανά την επικράτεια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK