Νέσοβιτς: "Δεν είμαι μοντέλο"

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, η καλλονή Ιβάνα Νέσοβιτς, έκλεψε κατά την παρουσίασή της την παράσταση, για την ομορφιά και τις απαντήσεις τις στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Δείτε φωτογραφίες.

Νέσοβιτς: "Δεν είμαι μοντέλο"

"Δεν είμαι μοντέλο, αλλά αθλήτρια και προτιμώ να αναφέρονται σε μένα για τις αθλητικές επιδόσεις μου. Με ευχαριστεί που ασχολούνται και να αναφέρονται στη γυναίκα Νέσοβιτς. Θα ήθελα όμως να απασχολώ την κοινή γνώμη με τις επιδόσεις μου στο γήπεδο", τόνισε αρχικά η Νέσοβιτς.

Κληθείς να σχολιάσει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είπε: "Γνωρίζω ότι το ντέρμπι με τον Παναθηναικό είναι σε τρεις αγωνιστικές και επισήμανε "έπαιξα δυο φορές αντίπαλος του, ως αρχηγός του Ερυθρού Αστέρα και αντιμετώπισα, χωρίς πρόβλημα, το φανατικό κοινό του".

Όσο για τις πληροφορίες που πήρε από τις συμπατριώτισσές της, Ογκνιένβοβιτς και Μόλναρ, όπως αποκάλυψε ήταν οι καλύτερες: "Ζήλεψαν όταν τις είπα ότι θα έρθω στον Πειραιά και στην Ελλάδα. Γνωρίζω την κόντρα Ολυμπιακού - Παναθηναικού, στον αθλητισμό όμως δεν υπάρχουν παιχνίδια ζωής ή θανάτου".

Τόνισε ότι η μεγάλη αγάπη της είναι το σκι, δεν το προτιμά όμως γιατί κρύβει τραυματισμούς και της αρέσει το τέννις, αλλά δεν το επέλεξε επειδή την εποχή που ξεκινούσε τον αθλητισμό, η οικονομική κατάσταση ήταν τραγική στη Σερβία και δεν υπήρχαν λεφτά για ρακέτες . Επισήμανε ότι προτίμησε το βόλει από το μπάσκετ επειδή "δεν μου αρέσει η επαφή".

Δείτε φωτογραφίες από την παρουσίασή της.

News 24/7

24MEDIA NETWORK