Νικήτρια η Ντουλάκη στον "εμφύλιο" της Πορτογαλίας

Νικήτρια η Ντουλάκη στον "εμφύλιο" της Πορτογαλίας

Κατερίνα Ντουλάκη-Χριστίνα Φίλη σημειώσατε 1…Η Ντε σε Οζόε της Ντουλάκη βγήκε νικήτρια με 4-2 από το σαββατιάτικο (08/10) τοπικό ντέρμπι της Μαδέιρα με την Πόντα ντο Πάργκο της Φίλη για την Α΄ κατηγορία της Πορτογαλίας, συνεχίζοντας στο δρόμο των επιτυχιών. Στον «εμφύλιο» η Ντουλάκη επικράτησε της συμπαίκτριας της στην Εθνική ομάδα με 3-1 σετ, ενώ πέτυχε και μία ακόμη νίκη με 3-2 επί Κινέζας αντιπάλου. Η Φίλη, από την άλλη πλευρά, γνώρισε την ήττα και στο δεύτερο παιχνίδι που έδωσε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παράγοντες των δύο ομάδων έχουν ενθουσιαστεί τόσο πολύ από τις δύο διεθνείς μας, που τους πρότειναν να παραμείνουν και του χρόνου! Τόσο η Ντουλάκη, όσο και η Φίλη όμως επιφυλάχθηκαν να απαντήσουν, καθώς είναι ακόμα πολύ νωρίς για να πάρουν μια τέτοια απόφαση, με δεδομένο κιόλας ότι θα πρέπει να μένουν μόνιμα στη Μαδέιρα.

Εν τω μεταξύ, οι πρωταθλήτριες μας έφτασαν το απόγευμα της Κυριακής (09/10) στην Αθήνα προκειμένου να ενσωματωθούν στην Εθνική ενόψει του αγώνα με τη Σουηδία για την ευρωπαϊκή Premier Division. Η αποστολή των Σκανδιναβών, που απαρτίζεται από τον Ομοσπονδιακό προπονητή Τόμας Βον Σίλε και τις Καρίνα Τζόνσον, Ματίλντα Έκολμ και Σουζάνα Νίλσον-Βίκοβ, θα έρθει στη χώρα μας την Δευτέρα (10/10).

News 24/7

24MEDIA NETWORK