Ντάνιελ Ρικιάρντο: Επιστρέφει στην Red Bull

Ο Ντάνιελ Ρικάρντο επιστρέφει στην Red Bull. Αυτός θα είναι ο ρόλος του κατά την επιστροφή του μετά από το 2018.

Red Bull driver Max Verstappen, left, of the Netherlands and McLaren driver Daniel Ricciardo of Australia attend a news conference, ahead of the Japanese Formula One Grand Prix at the Suzuka Circuit in Suzuka, central Japan, Thursday, Oct. 6, 2022. (AP Photo/Eugene Hoshiko)
Θα συναντηθούν ξανά ο Ντάνιελ με τον Μαξ THURSDAY, OCT. 6, 2022. (AP PHOTO/EUGENE HOSHIKO)

Ο Ντάνιελ Ρικιάρντο δεν θα έχει θέση στη F1 της επόμενη σεζόν, ωστόσο χωρίς ομάδα δεν πρόκειται να μείνει καθώς είπε σε συνέντευξή του ο Μάρκο Χέλμουτ, ο 33χρονος Αυστραλός θα επιστρέψει στην ομάδα της Red Bull.

Ο ρόλος του μέχρι πρότινος πιλότου της McLaren θα είναι αυτός του τρίτου οδηγού και του οδηγού ανάπτυξης του μονοθεσίου παρέα με τον Λίαμ Λόουσον.

Η επιστροφή του Ρικιάρντο στην κορυφαία ομάδα γίνεται μετά από τέσσερα χρόνια. Ο Αυστραλός είχε αποχωρήσει από την Red Bull το 2018 (δεν έχει και τις καλύτερες των σχέσεων με τον Μαξ Φερστάπεν) και έτρεξε πρώτα με την Renault και έπειτα με τους Άγγλους.

Η McLaren το συμβόλαιο της με τον Ρικιάρντο το είχε σπάσει νωρίτερα με το κανονικά εξαιτίας της κακής απόδοσης που είχε ο Αυστραλός και τον αντικατέστησε Πιάστρι.

Διαβάστε περισσότερα

Μουντιάλ 2022: Τόσο κοστίζει για να κάνεις τον οπαδό στο Κατάρ

Χβίτσα Κβαρατσχέλια: Πώς θα προφέρεις σε άριστα γεωργιανικά τ' όνομά του

Φερστάπεν: Σκανδαλώδες post της μητέρας του για την προσωπική ζωή του Τσέκο

News 24/7

24MEDIA NETWORK