Ντέρμπι με το καλημέρα

Κυρίες και κύριοι, το γρηγορότερο πρωτάθλημα του κόσμου, το Χόκει επι πάγου ή αλλιώς το NHL, είναι έτοιμο να ανοίξει τις πύλες του.

Ντέρμπι με το καλημέρα
Κυρίες και κύριοι, το γρηγορότερο πρωτάθλημα του κόσμου, το Χόκει επι πάγου ή αλλιώς το NHL, είναι έτοιμο να ανοίξει τις πύλες του.

Είμαστε έτοιμοι για το πρώτο face-off της χρονιάς. Μιας νέας, ελπιδοφόρας χρονιάς, με πολλές αλλαγές στους κανονισμούς και αρκετές εκπλήξεις.

Την Τετάρτη το βράδυ στην άλλη άκρη του Ατλαντικού(ξημερώματα ώρα Ελλάδας) και οι 30 ομάδες του πρωταθλήματος θα πατήσουν για πρώτη φορά με τα πατίνια τους την λεία επιφάνεια των αγωνιστικών αρένων. Απόψε ξεκινάει μια καινούργια χρονιά, μια καινούργια έρα για το άθλημα και τους εκατομμύρια οπαδούς του.

Οι αλλαγές στους κανονισμούς του πρωταθλήματος, έφερε αλυσιδωτές αλλαγές και στις ομάδες. Δεκάδες ήταν οι παίκτες που άλλαξαν ομάδα και οι ανταγωνιστές του τίτλου έγιναν περισσότεροι.

Το τέλος της βραδιάς θα έχει 15 κερδισμένους και 15 χαμένους που θα παραπονιούνται για την διαιτησία που τους αδίκησε. Έτσι συμβαίνει στο χόκει, κάθε χρονιά, φέτος με τις αλλαγές ένας λόγος παραπάνω. Η πρώτη ημέρα των αγώνων, ξεκινάει με σπουδαία παιχνίδια που θα σας κόψουν την ανάσα.

Οι Pittsburgh Penguins του Sydney Crosby, του Mario Lemieux, του John LeClaire, του Ziggy Palffy ρίχνονται στα βαθιά, καθώς πρώτος τους αντίπαλος για την σεζόν 2005-06 είναι οι New Jersey Devils του Martin Brodeur.

Στην Tampa, οι Lighting θα πραγματοποιήσουν μια μίνι φιέστα, πριν το face-off, για την κατάκτηση του τίτλου το 2004, υποδεχόμενοι τους Carolina Hurricanes.

Στο Vancouver, ο προπονητής πια Wayne Gretzky θα κάνει ντεμπούτο στο νέο πρωτάθλημα πίσω απο τον πάγκο των Phoenix Coyotes, με αντίπαλο τους Vancouver Canucks.

Στην Philadelphia, οι Flyers θα υποδεχθούν τους New York Rangers. Στο ντέρμπι του Οντάριο στον Καναδά, οι Toronto Maple Leafs θα υποδεχθούν τον «αιώνιο» αντιπαλό τους, Ottawa Senators στο κατάμεστο Air Canada Centre.

Επίσης οι φιναλίστ του 2004, Calgary Flames ανοίγουν την σεζόν εκτός έδρας με τους Minnesota Wild, ενώ οι Edmonton Oilers υποδέχονται τους δυνατούς φέτος, Colorado Avs.

Οι θρυλικοί Montreal Canadiens ξεκινούν την νέα ελπιδοφόρα χρονιά τους στην δύσκολη έδρα των Boston Bruins.

Oι Detroit Red Wings δίχως τις υπηρεσίες του αρχηγού της ομάδας Steve Υzerman θα αντιμετωπίσουν τους St Louis Blues.

Ντεμπούτο θα κάνει απόψε και ο Scott Niedermayer με την φανέλα των Mighty Ducks εναντίων του Chicago.

Οι Satan και Zhitnik επιστρέφουν στην πόλη που δοξάστηκαν, καθώς με την φανέλα των New York Islanders θα αντιμετωπίσουν την παλιά τους ομάδα, τους Buffalo Sabres.

Οι Washington Capitals υποδέχονται τους Columbus Blue Jackets. Οι San Jose Sharks θα αντιμετωπίσουν τους Nashville Predators και την παρέα του Paul Kariya.

Οι Dallas Stars του Mike Modano υποδέχονται τους ενισχυμένους φέτος, Los Angeles Kings.

Ενώ τέλος, οι Florida Panthers, των Joe Nieuwendyk –Roberts υποδέχονται τους Atlanta Thrashers.

News 24/7

24MEDIA NETWORK