Ντέρμπι σε Premier League και Serie A, ραντεβού με την ιστορία ο Τσιτσιπάς

Οι προσφορές του Πάμε Στοίχημα σε όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα.

Η ένταση ενός αγώνα απέναντι στον Ναδάλ ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του Στέφανου Τσιτσιπά

Μεγάλη ημέρα σήμερα για τονΣτέφανο Τσιτσιπά. Αντιμετωπίζει στον ημιτελικό του Αυστραλιανού Open τον ΝτανίλΜεντβέντεφ και βρίσκεται ένα βήμα πριν από τον τελικό.

Στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματαυπάρχει φουλ δράση αυτό το Σαββατοκύριακο με δυνατά παιχνίδια και 2 τοπικάντέρμπι στην Premier League και τη Serie A.

Τα πρακτορεία ΟΠΑΠ είναιανοιχτά στις περιοχές επιπέδου επιτήρησης και το Πάμε Στοίχημα έχει ετοιμάσειπροσφορές για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα.

Ενισχυμένες αποδόσεις στην αγορά «Νικητής Αγώνα»

Στο τένις, ξεκινάει στις10:30 το πρωί ο ημιτελικός του ΣτέφανουΤσιτσιπά με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ. Μετάτην επική πρόκριση, με ανατροπή από 0-2 σε 3-2, στον προημιτελικό κόντρα στονΡαφαέλ Ναδάλ, ο Έλληνας πρωταθλητής είναι έτοιμος για μία ακόμα σπουδαία νίκη,που θα του δώσει το εισιτήριο για τον τελικό της Κυριακής.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει στονημιτελικό του Αυστραλιανού Open, ανάμεσαστον Τσιτσιπά και τον Μεντβέντεφ, ενισχυμένες αποδόσεις στηναγορά «Νικητής Αγώνα» και το «2-0 & Match» για το οποίο ισχύουν όροικαι προϋποθέσεις.

Τοπικά ντέρμπι στο Λίβερπουλ και το Μιλάνο

Στο ποδόσφαιρο, το Σάββατο,στις 19:30, θα διεξαχθεί το τοπικό ντέρμπι του Λίβερπουλ. Στην έκτη θέση της Premier League υποχώρησεη Λίβερπουλ, μετά την ήττα της με3-1 από τη Λέστερ. Η Έβερτον είναιέβδομη στη βαθμολογία με 3 βαθμούς διαφορά από τη Λίβερπουλ και προέρχεται απότην ήττα με 1-3 από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Την Κυριακή, στις 16:00, θαγίνει η σέντρα στο ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ,το οποίο εκτός από το γόητρο έχει πολύ μεγάλη βαθμολογική σημασία. Η Ίντερανέβηκε στην κορυφή, μετά τη νίκη με 3-1 στο ντέρμπι με τη Λάτσιο.Εκμεταλλεύτηκε την ήττα με 2-0 της Μίλαν στην έδρα της Σπέτσια. Η διαφορά τους είναιμόλις 1 βαθμός και η νικήτρια του ντέρμπι θα μείνει μόνη στην πρώτη θέση.

Με ενισχυμένες αποδόσεις στηναγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» παίζονται τα ντέρμπι Λίβερπουλ-Έβερτον και Μίλαν-Ίντερ,καθώς και ο αγώνας της Super League, Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός, ο οποίος θαδιεξαχθεί τη Δευτέρα, στις 19:30.

Επιβραβεύσεις παικτών από τοΠάμε Στοίχημα

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει και τις προωθητικέςενέργειες, «Στο Παρά 1» και«Boost Νίκης», για τις οποίες ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Για ναμάθετε περισσότερα για τις επιβραβεύσεις ΟΠΑΠ ρωτήστε τον πράκτορά σας.

Στους αγώνες της Premier League και στο παιχνίδι της Super League Ολυμπιακός-Άρης (Κυριακή, 19:30) προσφέρονται οι«Πόντοι Αξιολόγησης Παικτών». Γιατα πιο δυνατά ματς, από σήμερα έως τη Δευτέρα, το Πάμε Στοίχημα ετοίμασεξεχωριστό κουπόνι για τα κόρνερ, με τον νικητή των κόρνερ, τα Over/Under 8,5-9,5 και 10,5 κόρνερ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK