Ντοκιμαντέρ του HBO για τις εγκαταλελειμμένες εγκαταστάσεις του 2004

Ντοκιμαντέρ με θέμα την εικόνα των ολυμπιακών εγκαταστάσεων της Αθήνας 10 χρόνια μετά το 2004 φιλοξενείται στο αμερικανικό δίκτυο HBO. Δείτε το trailer του ντοκιμαντέρ, με τους Ρένα Δούρου και Σωτήρη Τριανταφύλλου να κάνουν τις παρεμβάσεις τους.

Ντοκιμαντέρ του HBO για τις εγκαταλελειμμένες εγκαταστάσεις του 2004

Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο HBO αναζήτησε την τύχη των πολυδάπανων εγκαταστάσεων που χρησιμοποιούνται για να φιλοξενήσουν τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις του κόσμου.

Ανάμεσα σε αυτές και οι ολυμπιακές εγκαταστάσεις της Αθήνας του 2004, η εικόνα των οποίων είναι πολύ διαφορετική 10 χρόνια μετά. Το HBO ήρθε στην Αθήνα με στόχο να διαπιστώσει τι απέγιναν τα γήπεδα που βρέθηκαν στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος τον Αύγουστο του 2004.

Στο ντοκιμαντέρ παρεμβαίνει η υποψήφια Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου και ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ, Σωτήρης Τριανταφύλλου, οι οποίοι μιλούν για τα εγκαταλελειμμένα γήπεδα, με τη Δούρου μάλιστα να τα χαρακτηρίζει "λευκά, τεράστια, όμορφα αλλά άδεια".

Οι σκηνές εγκατάλειψης που προβάλλονται από την Αθήνα και από τις πόλεις της Βραζιλίας, Μανάους και Ρίο Ντε Τζανέιρο είναι σοκαριστικές.

Δείτε το trailer του ντοκιμαντέρ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK