Ντόμινο εξελίξεων στη Volley League

Η αποδέσμευση του Παναγιώτη Πελεκούδα από τον Ολυμπιακό έχει ξεκινήσει ένα ντόμινο τις τελευταίες ώρες και αναμένονται εξελίξεις. Πως εμπλέκονται ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και Παμβοχαϊκός.

Ντόμινο εξελίξεων στη Volley League

Η μεταγραφική περίοδος είναι σε εξέλιξη στην Α1 βόλεϊ των ανδρών και οι ομάδες προσπαθούν να κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ να φαίνεται ως ο πιο δραστήριος.

Η αποδέσμευση του Παναγιώτη Πελεκούδα από τον Ολυμπιακό έχει ξεκινήσει ένα ντόμινο φημών αλλά και εξελίξεων.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση δύο ομάδες έδειξαν ενδιαφέρον για την απόκτηση του παίκτη. Ο ΠΑΟΚ και ο Παμβοχαϊκός έκαναν μία κρούση με την ομάδα του Βραχατίου να φαντάζει ως ο επικρατέστερος προορισμός του.

Ο Παμβοχαϊκός μετά την αποχώρηση του Βούλιν ψάχνει να βρει έναν κεντρικό για να τον ενισχύσει για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Μετά την πρόσληψη του Μίκαελ Μέρτεν η "Βόχα" έχει ανακάμψει και κυνηγά την είσοδό της στην εξάδα.

Την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ κοιτάει γενικότερα την αγορά και θέλει να αποκτήσει έναν κεντρικό ο οποίος θα κάνει τη διαφορά. Εάν βρεθεί αυτός δεν θα διστάσουν να προχωρήσουν ακόμα και σε αλλαγή ξένου με τον Μουρ να μην έχει ικανοποιήσει μέχρι τώρα. Στο "δικέφαλο" διαψεύδουν ότι υφίσταται θέμα για τον Πελεκούδα.

Στον Ολυμπιακό, όπως σας ενημερώσαμε και στο κείμενο της αποχώρησης του Πελεκούδα από την ομάδα, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια κίνηση μέχρι στιγμής. Σκέψη υπάρχει αλλά ουσιαστικά καμία απολύτως εξέλιξη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός έχει κενή θέση ξένου και μόνο εάν βρεθεί κάτι το αξιόλογο που θα αφορά παίκτη που κάνει τη διαφορά θα κάνει προσθήκη στο ρόστερ του. Όπως και να έχει οι επόμενες ημέρες αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

News 24/7

24MEDIA NETWORK