Ντουλάκη: "Χωρίς φόβο στη συνέχεια"

Ντουλάκη: "Χωρίς φόβο στη συνέχεια"

Η αρχή στην ευρωπαϊκή Premier Division αποδείχτηκε πολύ δύσκολη για την Εθνική μας ομάδα γυναικών, η οποία δεν κατάφερε να αποβάλλει το άγχος με επακόλουθο να ηττηθεί στο ΣΕΦ από την, κατά τα άλλα βατή, Σουηδία.

« Ήταν το πρώτο παιχνίδι μας στην κορυφαία κατηγορία, δώσαμε ένα ντέρμπι μπροστά στον κόσμο μας και το ξέραμε ότι θα υπάρχει άγχος. Εγώ προσωπικά αγχώθηκα πάρα πολύ και δεν το περίμενα. Πάντως, όπως χάσαμε με 1-3 έτσι θα μπορούσαμε να είμαστε εμείς οι νικήτριες. Από κει και πέρα η διοργάνωση διαρκεί δύο σεζόν και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο » δήλωσε η Χριστίνα Φίλη.

Από την πλευρά της, η Μαρία Μοίρου επεσήμανε: « Η Σουηδία ήταν στα μέτρα μας, είχαμε την ευκαιρία για κάτι καλύτερο. Προσωπικά δεν κατάφερα να παίξω όπως θα ήθελα, αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι η Έκολμ αγωνίστηκε εξαιρετικά. Ο επόμενος αγώνας μας, τον Νοέμβριο στη Γερμανία, είναι ακόμη πιο δύσκολος, αλλά έχουμε τη δυνατότητα να παίξουμε τελείως ελεύθερα ».

Στο ίδιο μήκος κύματος και τα λόγια της Κατερίνας Ντουλάκη: « Ήθελα να παίξω καλά και να δείξω πράγματα-όπως όλα τα κορίτσια-και πιστεύω ότι το κατάφερα. Προσπάθησα και στον δεύτερο αγώνα μου, ωστόσο η Έκολμ, που έκανε τη διαφορά για τη Σουηδία, έδειξε πληρότητα. Στη συνέχεια της διοργάνωσης είμαι σίγουρη ότι θα παίξουμε καλύτερα γιατί πλέον δεν θα υπάρχει φόβος ».

Στο άλλο παιχνίδι του Β΄ ομίλου, η Κροατία νίκησε στη Ριέκα τη Γερμανία με 3-2 με την βαθμολογία να διαμορφώνεται ως εξής:
1. Σουηδία 2 βαθμοί (3-1)
2. Κροατία 2 (3-2)
3. Γερμανία 1 (2-3)
4. Ελλάδα 1 (1-3)



Μετά τις γυναίκες, σειρά παίρνει η Εθνική ανδρών, η οποία την Τρίτη (18/10) υποδέχεται στο ΣΕΦ την Κροατία στην πρεμιέρα του Β΄ ομίλου της ευρωπαϊκής Premier Division. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Κροατίας, Ζλάτκο Νοβάκοβιτς συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Ζόραν Πρίμορατς, τον Ρόκο Τόσιτς, τον Τόμισλαβ Ζούμπσιτς και τον νεαρό Κινέζο με κροατική υπηκοότητα, Ταν Ρούι Βου.

**Για την Ουγγαρία αναχωρούν την Πέμπτη (13/10) οι Αγγελίνα Παπαδάκη, Διονυσία Σκέα, Γιώργος Κανάσης, Αναστάσιος Σενσεβέν, Κωνσταντίνος Κατράδης και Μαρία Χριστοφοράκη προκειμένου να πάρουν μέρος στο τουρνουά νέων που θα διεξαχθεί στην πόλη Ζλόνοκ στις 14-16 Οκτωβρίου.

**Η Έτλινγκεν του Παναγιώτη Πετρή γνώρισε την ήττα από τη Βερ με 3-9 στην 5η κατηγορία της Γερμανίας. Ο αθλητής μας είχε απολογισμό τρεις ήττες, δύο στο απλό και μία στο διπλό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK