ΣΠΟΡ

Ο Αλέν Προστ στη Renault

Όχι δεν θα ξαναπιάσει τιμόνι στα χέρια του ο Αλέν Προστ. Όσο κι αν του λείπει, στα 57 του είναι μεγάλος γι' αυτά. Για στέλεχος ωστόσο μοιάζει ιδανικός. Ιδίως στο ρόλο του πρεσβευτή.

Ο Αλέν Προστ στη Renault

Ο τέσσερις φορές πρωταθλητής συμφώνησε με τη Renault και αναλαμβάνει άμεσα τα νέα του καθήκοντα. Ποια θα είναι αυτά; Η εκπροσώπηση της γαλλικής εταιρείας σε διάφορα events ανά τον κόσμο που αφορούν φυσικά το μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Ο Προστ δήλωσε χαρούμενος για τη νέα αυτή ευκαιρία που του προσφέρεται και έτοιμος να διαδώσει το όνομα της Renault όσο περισσότερο γίνεται.

Ο 57χρονος Γάλλος είναι από τους κορυφαίους και πιο προβεβλημένους οδηγούς της F1. Στα 13 χρόνια καριέρας, εκτός των τεσσάρων τίτλων του (1985, 1986, 1989, 1993), κατέκτησε 51 νίκες και 33 pole positions. Αργότερα δημιούργησε και τη δική του ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK