Ο Φέντερερ είναι ΕΔΩ!

Ο Ρότζερ Φέντερερ νίκησε σε ένα συναρπαστικό τελικό τον Ράφα Ναδάλ με 6-4, 3-6, 6-1, 3-6, 6-3 και κατέκτησε το Australian Open που συνιστά το 18ο Grand Slam στην καριέρα του.

Ο Φέντερερ είναι ΕΔΩ!

Έγραψε ιστορία! Στο 100ο παιχνίδι του στο Αυστραλιανό Όπεν ο Ρότζερ Φέντερερ βγήκε νικητής μέσα από έναν συγκλονιστικό τελικό που κράτησε πάνω από 3,5 ώρες, νικώντας 6-4, 3-6, 6-1, 3-6, 6-3 τον επίση πολύ σπουδαίο Ράφα Ναδάλ και σήκωσε τον πρώτο του Grand Slam τίτλο μετά το 2012 και 18ο συνολικά στην τεράστια καριέρα του.

Ο "Βασιλιάς" κατάφερε μάλιστα να κατακτήσει τον τίτλο στην ηλικία των 35 ετών και είναι χαρακτηριστική η αντίδρασή του στο φινάλε του αγώνα όπου δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του για την επιστροφή στην κορυφή επτά χρόνια μετά τον τελευταίο του μεγάλο τίτλο.

Αυτός ήταν ο 5ος συνολικά τίτλος του Φέντερερ στο Australian Open, ενώ έχει επίσης κατακτήσει 1 φορά το Roland Garros, 7 φορές το Wimbledon και 5 φορές το US Open.

"Το τένις είναι σκληρό άθλημα, δεν υπάρχουν ισοπαλίες αλλά αν υπήρχαν θα ήμουν χαρούμενος να μοιραστώ απόψε τον τίτλο με τον Ράφα. Συνέχισε σε παρακαλώ να παίζεις Ράφα. Το τένις σε χρειάζεται", τόνισε στο φινάλε του αγώνα ο Φέντερερ, με τον Ναδάλ να δηλώνει: "Ήταν ένα σπουδαίο ματς, ίσως ο Ρότζερ να το άξιζε λίγο περισσότερο από μένα. Θα συνεχίσω να παλεύω".

Ο ΦΕΝΤΕΡΕΡ ΚΑΤΑΚΤΑ ΤΟ AUSTRALIAN OPEN:

Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΟΥ "ΒΑΣΙΛΙΑ" ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK