Ο Γιάννης Δρυμωνάκος και η επιτομή του #μενουμεσπιτι

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος κολύμπησε ξανά στον τελικό των 400μ. μικτή ατομική του Ευρωπαϊκού 2012. Στη μπανιέρα του...

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος σε στιγμιότυπο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κολύμβησης 2011 στο 'Παπαστράτειο', Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011
Ο Γιάννης Δρυμωνάκος σε στιγμιότυπο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κολύμβησης 2011 στο 'Παπαστράτειο', Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011 EUROKINISSI SPORTS/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος υπήρξε ένας από τους κορυφαίους κολυμβητές της Ελλάδας την προηγούμενη δεκαετία. Η καριέρα του περιελάμβανε μετάλλια σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες και ρεκόρ στα 200μ. πεταλούδα και στα 400μ. μικτή ατομική.

Εδώ και μερικά χρόνια έχει αποσυρθεί από τη δράση κι έχει εστιάσει σε άλλες ασχολίες, μεταξύ των οποίων η τηλεόραση, αφού υπήρξε και παίκτης του Survivor. Ο πρωταθλητής Ευρώπης στα 200μ. πεταλούδα του 2008 δεν αφήνει ποτέ το αγαπημένο άθλημά του όπως έδειξε στο Masters του 2019, όπου κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια και ένα αργυρό, αποδεικνύοντας ότι παραμένει σε εξαιρετική κατάσταση.

Μάλιστα, στην εποχή του κορονοϊού και του #μενουμεσπιτι, βρήκε τον τρόπο να αναβιώσει τον τελικό των 400μ. μικτής του Ευρωπαϊκού Υγρού Στίβου 2012 στο Ντέμπρετσεν και τη μάχη του με τους Λάσλο Τσεχ και Ντάβιντ Βεράστο. Τρεις μέρες μετά το χάλκινο μετάλλιο στα 200μ. πεταλούδα στην ίδια διοργάνωση, ο Δρυμωνάκος τερμάτισε στην 3η θέση και κατέκτησε το ξανά το χάλκινο, το τελευταίο μετάλλιο της καριέρας του σε διεθνή διοργάνωση.


Ιδού και ο κανονικός αγώνας του Δρυμωνάκου


News 24/7

24MEDIA NETWORK