Ο Κεντέρης είναι χρυσός Ολυμπιονίκης και στον τουρισμό

Στο 'Mikro Papigo 1700', ο θριαμβευτής του Σίδνεϊ Κώστας Κεντέρης εξελίσσεται επιχειρηματικά και υποδέχεται με ηρεμία όλους εκείνους που θέλουν να τον γνωρίσουν και να τον συμβουλευτούν.

Ο Κώστας Κεντέρης με το χρυσό μετάλλιο των 200μ. στίβου στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2000 στο 'ANZ Stadium', Σίδνεϊ | Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2000
Ο Κώστας Κεντέρης με το χρυσό μετάλλιο των 200μ. στίβου στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2000 στο 'ANZ Stadium', Σίδνεϊ | Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2000 EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Κέντερης, η σύζυγός του, Έλσα Εξάρχου, και τα παιδιά τους, Χρυσή και Μάξιμος, είναι μόνιμοι κάτοικοι Ιωαννίνων, τα οποία απέχουν μία ώρα με το αυτοκίνητο από το βραβευμένο 'Mikro Papigo 1700', το αμφιθεατρικά χτισμένο οικολογικό boutique ξενοδοχείο τους, στο Πάπιγκο.

Το αρχικό κτίσμα στο Μικρό Πάπιγκο άνηκε στην οικογένεια της υπερδραστήριας και δημιουργικής ηπειρώτισσας με ζακυνθινή τρέλα Έλσας! Ανακαινίστηκε από το ζεύγος το 2006 με πολλή μελέτη, με μαύρες πέτρες από τον Άραχθο και προσοχή, ώστε να μην ξεφύγει από τους αυστηρούς αρχιτεχτονικούς κανόνες της απαράμιλλης ομορφιάς περιοχής. Έχει θέα στη χαράδρα του Βίκου και λειτουργεί ως αφετηρία για εξορμήσεις στη φύση.

Ο Κεντέρης είναι χρυσός Ολυμπιονίκης και στον τουρισμό
MIKROPAPIGO.GR


Το ζεύγος είναι αεικίνητο στις τουριστικές επιχειρήσεις, εξελίσσεται διαρκώς και ανανεώνει την επιχείρησή του. Συμμετέχει πάντα σε εκθέσεις σε όλον τον κόσμο και το 'Mikro Papigo 1700' είναι ενταγμένο στα περίπτερα της περιφέρειας των Ιωαννίνων και του ΕΟΤ.

Κάτι που ίσως δεν γνωρίζεις είναι ότι τα Ιωάννινα δέχονται πολλούς επισκέπτες από το Ισραήλ. Αισθάνονται οικεία στην πόλη με την ισχυρή εβραϊκή κοινότητα και τον εβραϊκής καταγωγής δήμαρχο και καθηγητή Παθολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Μωϋσή Ελισάφ. Οι Εβραίοι των Ιωαννίνων ανήκουν σε αυτούς που έζησαν τον εφιάλτη του Ολοκαυτώματος. Στις 25 Μαρτίου 1944 συνελήφθησαν 1.850 άτομα. Από το Άουσβιτς, όπου τους πήγαν, επέστρεψαν μόλις 163.

Ο Κεντέρης είναι χρυσός Ολυμπιονίκης και στον τουρισμό
MIKROPAPIGO.GR

Ανάμεσα στους τακτικούς επισκέπτες της πόλης, αλλά και του ξενοδοχείου του χρυσού ολυμπιονίκη του Σίδνεϊ και της συζύγου του είναι και ο γιος του πρώην πρωθυπουργού, αλλά και προέδρου του Ισραήλ, Σιμόν Πέρες. Το ζεύγος διατηρεί φιλική σχέση μαζί του και ο υιός Πέρες έχει ανταποδώσει τη φιλοξενία. Ξεναγήθηκαν και στο παλαιό πρωθυπουργικό γραφείο που διατηρούσε ο πατέρας του και πλέον λειτουργεί ως χώρος παρουσίασης των κορυφαίων start-ups στον κόσμο. Σαν ένα μικρό ταξίδι στο μέλλον, λειτουργεί αυτή η επίσκεψη. Το ζεύγος επιθυμεί την εξέλιξη στον τουρισμό και επιμορφώνεται συνεχώς.

Το 'Mikro Papigo 1700' έχει φανατικούς επισκέπτες και το καλοκαίρι. Είναι αυτοί που θέλουν να κοιμούνται σκεπασμένοι με πάπλωμα το βράδυ, όταν η υπόλοιπη χώρα 'βράζει' στον καύσωνα. Η πανδημία προκάλεσε ζημιά στον τουρισμό τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά ο προνοητικός Κώστας κι η Έλσα όρισαν αυστηρό πρωτόκολλο βασισμένο στα διεθνή στάνταρ του Covid-19 και το ανάρτησαν στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου, πριν καν ανακοινωθεί το ελληνικό. Διατήρησαν -έτσι- την εμπιστοσύνη των φανατικών πελατών τους.

Ο Κεντέρης είναι χρυσός Ολυμπιονίκης και στον τουρισμό
MIKROPAPIGO.GR


Όλοι ξέρουν πού θα βρουν τον Κεντέρη. Κι αυτοί που τον αγαπούν, σπεύδουν στο Πάπιγκο. Ανάμεσά τους και πολλοί αθλητές, φίλοι του, αλλά και νέα παιδιά του στίβου που επιθυμούν να τον γνωρίσουν και να τον συμβουλευτούν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK