Ο Λέσκοτ στην εθνική Αγγλίας
Η Αγγλία "παίζει" μέσα σε τέσσερις μέρες το μέλλον της στο Euro 2008 και τα προβλήματα δεν σταματούν για τον Στιβ Μακ Λάρεν. Ο τεχνικός των "λιονταριών" είδε και τον Σολ Κάμπελ να τίθεται εκτός μάχης και γι'αυτό κάλεσε για πρώτη φορά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα τον Τζόλεον Λέσκοτ.
Η Αγγλία “παίζει” μέσα σε τέσσερις μέρες το μέλλον της στο Euro 2008 και τα προβλήματα δεν σταματούν για τον Στιβ Μακ Λάρεν. Ο τεχνικός των “λιονταριών” είδε και τον Σολ Κάμπελ να τίθεται εκτός μάχης και γι’αυτό κάλεσε για πρώτη φορά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα τον Τζόλεον Λέσκοτ.
Ο Αγγλος εκλέκτορας αιτιολόγησε την επιλογή του 25χρονου αμυντικού της Εβερτον λέγοντας τα εξής: “Ο Τζόλεον δείχνει πολύ σταθερός μέχρι στιγμής στους αγώνες του με την Εβερτον κι έχει πετύχει και κάποια γκολ. Είναι μεγαλόσωμος και δυνατός και ως αμυντικός δυσκολεύει πολύ τη ζωή των αντιπάλων επιθετικών”.
Η Αγγλία, η οποία σε 7 αγώνες στον πέμπτο προκριματικό όμιλο έχει συγκεντρώσει 14 βαθμούς και βρίσκεται στην 4η θέση, υποδέχεται στις 08/09 το Ισραήλ, το οποίο έχει τρεις βαθμούς περισσότερους αλλά και έναν παραπάνω αγώνα από την Αγγλία, ενώ τέσσερις μέρες αργότερα φιλοξενεί τη Ρωσία η οποία σε 7 αγώνες έχει συγκομιδή 15 βαθμών.