Ο Loeb γυρίζει στο WRC

Ο Sebastien Loeb δεν είναι εύκολο ν' αποβάλει το μικρόβιο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και ετοιμάζει την επιστροφή του στο WRC!

Ο Loeb γυρίζει στο WRC

Ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής του Sebastien Loeb έχει συνδεθεί με το παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι και η επικείμενη επιστροφή του δεν αποτελεί έκπληξη.

Ο Γάλλος οδηγός και εννέα φορές πρωταθλητής έχει αποφασίσει να "κατεβάσει" την ομάδα του στο Junior WRC και σε συνεργασία με τον επί σειρά ετών συνοδηγό του Daniel Elena θα υλοποιήσουν τη σκέψη τους. Χρήματα στο εγχείρημα θα επενδύσει και ο επιχειρηματίας Dominique Heintz, φίλος και συνεργάτης του Loeb.

" Ξέραμε ότι κάποια ημέρα θα εμπλακούμε σε καθημερινή βάση. Δεν θέλαμε όμως να βιαστούμε", δήλωσε ο 41χρονος Αλσατός, ο οποίος έχει βλέψεις.

" Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με το πρότζεκτ. Πριν από 15 χρόνια είχα περάσει και εγώ από το Junior WRC, ήταν η φυσική επιλογή. Είναι ένα πρωτάθλημα που υποστηρίζει τους νέους οδηγούς και τους δίνει τη δυνατότητα να λάμψουν", συμπλήρωσε.

Ο Loeb ήταν ούτως ή άλλως ενεργός μέχρι σήμερα, οδηγώντας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τουρισμού. Τώρα σιγά-σιγά αρχίζει να επανέρχεται στο φυσικό χώρο του: στο χώμα, στη σκόνη, στο χιόνι. Ό,τι δηλαδή είναι το WRC.

News 24/7

24MEDIA NETWORK