O Lorenzo πιλότος της Mercedes!

O παγκόσμιος πρωταθλητής του MotoGP πήρε γεύση από F1, αφού έκανε δοκιμές με τη Mercedes!

O Lorenzo πιλότος της Mercedes!

Την πρώτη εμπειρία του πίσω από το τιμόνι μονοθεσίου της Formula 1 είχε ο Jorge Lorenzo! Την ώρα που οι Lewis Hamilton και Nico Rosberg βρίσκονταν στην Ιαπωνία για το Grand Prix της Σουζούκα, η ομάδα δοκιμών της Mercedes βρισκόταν στην πίστα του Σίλβερστοουν.

Όχι για κάποιο τεστ εξέλιξης ενόψει της μάχης τίτλου – άλλωστε αυτά απαγορεύονται. Ήταν εκεί για να δώσει την ευκαιρία στον τρεις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή του MotoGP, Jorge Lorenzo, να περάσει στην "απέναντι όχθη"!

Συγκεκριμένα, ο κάτοχος των τίτλων του 2010, του 2012 και του 2015, μπήκε για πρώτη φορά στο κόκπιτ ενός μονοθεσίου της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Της W05 για την ακρίβεια, με την οποία η γερμανική ομάδα κατέκτησε τους τίτλους οδηγών και κατασκευαστών του 2014. Το τεστ του 29χρονου οργανώθηκε από τον κοινό χορηγό των δύο πλευρών, τη Monster Energy.

Ακόμα δεν έχουν γνωστοποιηθεί λεπτομέρειες, όπως ο αριθμός γύρων που πραγματοποίησε ή οι χρόνοι του.

Αυτό που ξέρουμε είναι πως είχε πλήρες πρόγραμμα, ξεκινώντας με άλλα οχήματα και ανεβαίνοντας σταδιακά κλίμακα, πριν από το απόλυτο τεστ του μονοθεσίου της Formula 1.

Δείτε το tweet που ανέβασε ο αναβάτης της Yamaha στο τέλος αυτής της ενδιαφέρουσας ημέρας…

News 24/7

24MEDIA NETWORK