Ο Μάικ Τάισον επιστρέφει στο ρινγκ για να παίξει μποξ μ' έναν YouTuber

Μοιάζει απίστευτο αλλά όλα δείχνουν πως ο θρυλικός Μάικ Τάισον θα επιστρέψει στο ρινγκ για να συγκρουστεί με τον Τζέικ Πολ.

FILE - Former heavyweight boxing champion Mike Tyson stands on the field before an NFL football game between the Las Vegas Raiders and the Pittsburgh Steelers, Sept. 24, 2023, in Las Vegas. When New York's Adult Survivors Act expired on Friday, Nov. 24, more than 3,700 legal claims had been filed, with many of the last few coming against big-name celebrities, such as Tyson, and a handful of politicians. (AP Photo/Mark J. Terrill, File)
Ο Μάικ Τάισον AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Είδηση που θα συζητηθεί ανακοίνωσαν οι Μάικ Τάισον - Τζέικ Πολ την οποία αναπαράγουν τα αμερικανικά ΜΜΕ. Ο εμβληματικός μποξέρ, ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής επιστρέφει στο ρινγκ για να συγκρουστεί στις 20 Ιουλίου με τον γνωστό YouTuber ο οποίος τα τελευταία χρόνια το έχει γυρίσει στην πυγμαχία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, λοιπόν, η "μάχη" θα πραγματοποιηθεί στο τέξας στο ΑΤ&Τ και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Netflix. Θυμίζουμε πως ο Τάισον είχε παίξει και το 2020 μποξ με τον επίσης θρύλο του αθλήματος και πολλές φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, Ρόι Τζόουνς Τζούνιορ.

Όσον αφορά στο Netflix πριν από μερικές εβδομάδες είχε γίνει γνωστό το deal δισεκατομμυρίων διάρκειας 10 ετών για τη μετάδοση αγώνων του RAW, σόου του WWE. Τις επόμενες μέρες αναμένονται περισσότερα νέα σχετικά με την επιστροφή του 58χρονου Τάισον στη δράση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK